Описание
Рейчъл ни показва особеностите на местната кухня от различни гледни точки, обикаляйки големи градове и малки, живописни селища.
Рейчъл ни показва особеностите на местната кухня от различни гледни точки, обикаляйки големи градове и малки, живописни селища.
Рейчъл Ку тръгва на европейска кулинарна обиколка, започвайки от оживеия Истанбул, където открива какво правят съвременните готвачи с традиционните турски рецепти.
Изследвайки красивото крайбрежие на Амалфи, Рейчъл готви семейни рецепти и научава тайните на някои вкусни ястия.
Рейчъл посещава романтичната каталунска брегова ивица и разкрива някои местни кулинарни тайни. Връщайки се вкъщи, приготвя праз със сос ромеско.
Рейчъл отново чества френската храна, този път със селската красота на Прованс, където приготвя вкусен тарт татен и посещава производител на сирене.
Рейчъл изследва столицата на Швеция, за да открие защо скандинавската храна е толкова модерна. Вдъхновява се и от някои традиционни шведски печива.
Кулинарният маршрут на Рейчъл я отвежда до Принцовите острови край Истанбул, където открива сладко бохемско кафене с малка кухня.
Още кулинарни пътешествия с Рейчъл Ку. Изследва забързаните улици на Неапол и усеща топлината в кухнята на много особен майстор на пица.
Рейчъл се отдава на страстта си към природата, черпи вдъхновение от гората и водата, преди да покаже своите риболовни умения.
Рейчъл се завръща във Франция в търсене на кулинарни съкровица - скрити места за хранене в очарователните улички на Ница, където научава за огромната нахутена палачинка, регионален специалитет.
Рейчъл изследва оживената Барселона, като хапва традиционна шоколадова закуска и намира кухня, в която приготвят модерна версия на тапас.