Рейчъл Ку: Моята шведска кухня
Пай със сирене
03:00Следващо излъчване
Сряда 10 април от 16:00
Килер по шведски (Е01)
Четвъртък 11 април от 00:30
Килер по шведски (Е01)
Четвъртък 11 април от 04:45
Килер по шведски (Е01)
Клипове
Епизоди
1
Килер по шведски
+Рейчъл Ку проучва кулинарните специалитети на Швеция. Тя изследва как шведите съхраняват различните продукти, от ферментация до мариноване. А накрая ще покаже шведски вариант на бурито.
Следващо излъчванеСряда 10 април от 16:00По 24KitchenСледващо излъчванеЧетвъртък 11 април от 00:30По 24Kitchen2
Как се прави наденица
+Рейчъл Ку изучава уличната храна на Стокхолм, преди да приготви пай с пушена наденица и картофи в шведски стил.
Следващо излъчванеЧетвъртък 11 април от 16:00По 24KitchenСледващо излъчванеПетък 12 април от 00:30По 24Kitchen3
Вкусове от гората
+Рейчъл Ку приготвя традиционна супа от грах с пушен бекон и ризото с горски гъби в шведски стил.
Следващо излъчванеПетък 12 април от 16:00По 24KitchenСледващо излъчванеСъбота 13 април от 00:30По 24Kitchen4
Храната на шведските работници
+Рейчъл Ку се впуска в кулинарно приключение през сезонната шведската храна. Тя изследва балансирания подход на шведите към храната и отдава почит на местните съставки.
5
Нова разнообразна кухня
+Рейчъл посещава Малмьо и мултикултурната атмосфера на града я вдъхновява да направи шведска зелена шакшука. За десерт Рейчъл ще приготви много вкусни шоколадови овесени бисквити.
6
Улиците на Гьотеборг
+След като се разхожда из Гьотеборг, Рейчъл прави своя версия на известното шведско ястие Wallenberger. За десерт тя ще приготви веган шоколадова торта без глутен.
7
Риболов по западното крайбрежие
+Рейчъл ще приготви грилован октопод със зелева салата с кимион. След това ще направи купа покé гравлакс, а за десерт ще има планина от горски плодове в бял шоколад и кокос.
8
Празничен завършек
+Рейчъл ще приготви студен рак и ще го поднесе с топла рачешка супа и пай със сирене. За десерт – класически шведски чийзкейк, сервиран с топла бита сметана и сладко.