Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

Пай със сирене

03:00

Следващо излъчване

  1. Неделя, 25 април от 13:00

    Килер по шведски (Е01)

  2. Неделя, 25 април от 13:30

    Как се прави наденица (Е02)

  3. Неделя, 25 април от 23:00

    Килер по шведски (Е01)

Описание

Известната готвачка Рейчъл Ку се завръща, за да сподели уникалния си модерен поглед върху свежата и пълна с вкусове шведска храна. Рейчъл живее в шведската провинция в очарователна дървена къща. Във всеки епизод тя се среща с местен производител или шведски готвач.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
  • 1

    Килер по шведски

    +

    Рейчъл Ку проучва кулинарните специалитети на Швеция. Тя изследва как шведите съхраняват различните продукти, от ферментация до мариноване. А накрая ще покаже шведски вариант на бурито.

    Следващо излъчване
    Неделя, 25 април от 13:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Неделя, 25 април от 23:00
    По 24Kitchen
  • 2

    Как се прави наденица

    +

    Рейчъл Ку изучава уличната храна на Стокхолм, преди да приготви пай с пушена наденица и картофи в шведски стил.

    Следващо излъчване
    Неделя, 25 април от 13:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Неделя, 25 април от 23:30
    По 24Kitchen
  • 3

    Вкусове от гората

    +

    Рейчъл Ку приготвя традиционна супа от грах с пушен бекон и ризото с горски гъби в шведски стил.

    Следващо излъчване
    Събота, 1 май от 13:00
    По 24Kitchen
  • 4

    Храната на шведските работници

    +

    Рейчъл Ку се впуска в кулинарно приключение през сезонната шведската храна. Тя изследва балансирания подход на шведите към храната и отдава почит на местните съставки.

    Следващо излъчване
    Събота, 1 май от 13:30
    По 24Kitchen
  • 5

    Нова разнообразна кухня

    +

    Рейчъл посещава Малмьо и мултикултурната атмосфера на града я вдъхновява да направи шведска зелена шакшука. За десерт Рейчъл ще приготви много вкусни шоколадови овесени бисквити.

  • 6

    Улиците на Гьотеборг

    +

    След като се разхожда из Гьотеборг, Рейчъл прави своя версия на известното шведско ястие Wallenberger. За десерт тя ще приготви веган шоколадова торта без глутен.

  • 7

    Риболов по западното крайбрежие

    +

    Рейчъл ще приготви грилован октопод със зелева салата с кимион. След това ще направи купа покé гравлакс, а за десерт ще има планина от горски плодове в бял шоколад и кокос.

  • 8

    Празничен завършек

    +

    Рейчъл ще приготви студен рак и ще го поднесе с топла рачешка супа и пай със сирене. За десерт – класически шведски чийзкейк, сервиран с топла бита сметана и сладко.

Рецепти