Градски печива с Пол Холивуд

Градски печива с Пол Холивуд

Следващо излъчване

  1. Вторник, 29 септември от 17:00

    Дъблин (Е03 - Сезон 02)

  2. Сряда, 30 септември от 03:30

    Дъблин (Е03 - Сезон 02)

  3. Сряда, 30 септември от 09:05

    Дъблин (Е03 - Сезон 02)

Описание

Във втория сезон на предаването пекарят Пол Холивуд пътешества по целия свят, за да опита рецепти, които са спомогнали за оформянето на културата на някои от най-големите и най-оживени градове.

Епизоди

  • 1

    Палермо

    +

    Вдъхновен от видяното в Палермо, Пол Холивуд ще ни покаже две собствени рецепти – пълнен хляб с домати и пресни подправки и сладък пай с рикота и маслено тесто.

  • 2

    Лос Анджелис

    +

    Вдъхновен от слънцето и шоубизнеса на Лос Анджелис, Пол ще направи две печива. Със здравословния вариант на обикновени шоколадови бисквити ще почете американската традиция за домашни печива, а за да отпразнува разкоша на шоубизнеса ще направи филипинска лилава торта с четири блата.

  • 3

    Дъблин

    +

    По време на престоя си в Дъблин Пол Холивуд ще ни покаже две рецепти за печива – соден хляб с картофи и розмарин и луксозен шоколадов тарт за следобедния чай с ирландска тъмна бира.

    Следващо излъчване
    Вторник, 29 септември от 17:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Сряда, 30 септември от 03:30
    По 24Kitchen
  • 4

    Антверпен

    +

    За да отпразнува откритието си, че Антверпен е невероятен град на печивата, Пол създава две собствени рецепти - белгийски пай със задушено говеждо, гарниран с пържени картофи и луксозна шоколадова торта, за създаването на която е използвана смес за гофрети.

    Следващо излъчване
    Сряда, 30 септември от 17:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Четвъртък, 1 октомври от 03:30
    По 24Kitchen
  • 5

    Никозия

    +

    Пол Холивуд ще добави портокалов привкус на традиционния сладкиш със семолина „Шамали“ и ще изпече дълъг 60 см хляб с маслини и пресни подправки, с който става известен в хотела, в който някога е работел.

    Следващо излъчване
    Четвъртък, 1 октомври от 17:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък, 2 октомври от 03:30
    По 24Kitchen
  • 6

    Рейкявик

    +

    Пол ще създаде две печива, вдъхновен от исландските си находки – бисквитена торта и сандвич торта с традиционна исландско кисело мляко.

    Следващо излъчване
    Петък, 2 октомври от 17:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Събота, 3 октомври от 03:30
    По 24Kitchen
  • 7

    Сан Франциско

    +

    Вдъхновен от посещението си в историческа пекарна за фокачи, Пол ще създаде вкусен пълнен солен хлебен пудинг с масло. Ще направи и лесен хляб със сирене и маслини.

    Следващо излъчване
    Понеделник, 5 октомври от 17:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Вторник, 6 октомври от 03:30
    По 24Kitchen
  • 8

    Берген

    +

    В чест на норвежките печива Пол Холивуд ще направи своя версия на два специалитета от Берген - коледен хляб с подправки, сушени плодове и тъмна бира и невероятна торта „Бяла дама“ с бадеми, сметана, черен и бял шоколад върху основа от макарон.

    Следващо излъчване
    Вторник, 6 октомври от 17:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Сряда, 7 октомври от 03:30
    По 24Kitchen
  • 9

    Йерусалим

    +

    Вдъхновен от прекараното време в този невероятен град, Пол ще направи две печива - йерусалимски бейгъл хляб със сусам и кейк с едни от най-невероятните продукти, които могат да се видят по пазарите тук - бадеми и нар.

    Следващо излъчване
    Сряда, 7 октомври от 17:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Четвъртък, 8 октомври от 03:30
    По 24Kitchen
  • 10

    Кейптаун

    +

    Вдъхновен от града, Пол ще придаде британски привкус на африканската класика - млечен тарт с ърл грей. Ще направи и банички с печено на скара месо.

    Следващо излъчване
    Четвъртък, 8 октомври от 17:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък, 9 октомври от 03:30
    По 24Kitchen