Градски печива с Пол Холивуд
Градски печива с Пол Холивуд
Следващо излъчване
Понеделник, 25 януари от 07:00
Маями (Е09 - Сезон 01)
Понеделник, 25 януари от 07:30
Мюнхен (Е10 - Сезон 01)
Понеделник, 25 януари от 14:00
Най-добрите печива (Е11 - Сезон 01)
Епизоди
1
Палермо
+Вдъхновен от видяното в Палермо, Пол Холивуд ще ни покаже две собствени рецепти – пълнен хляб с домати и пресни подправки и сладък пай с рикота и маслено тесто.
Следващо излъчванеСряда, 27 януари от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеЧетвъртък, 28 януари от 07:00По 24Kitchen2
Лос Анджелис
+Вдъхновен от слънцето и шоубизнеса на Лос Анджелис, Пол ще направи две печива. Със здравословния вариант на обикновени шоколадови бисквити ще почете американската традиция за домашни печива, а за да отпразнува разкоша на шоубизнеса ще направи филипинска лилава торта с четири блата.
Следващо излъчванеЧетвъртък, 28 януари от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеЧетвъртък, 28 януари от 22:00По 24Kitchen3
Дъблин
+По време на престоя си в Дъблин Пол Холивуд ще ни покаже две рецепти за печива – соден хляб с картофи и розмарин и луксозен шоколадов тарт за следобедния чай с ирландска тъмна бира.
Следващо излъчванеПетък, 29 януари от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеПетък, 29 януари от 22:00По 24Kitchen4
Антверпен
+За да отпразнува откритието си, че Антверпен е невероятен град на печивата, Пол създава две собствени рецепти - белгийски пай със задушено говеждо, гарниран с пържени картофи и луксозна шоколадова торта, за създаването на която е използвана смес за гофрети.
Следващо излъчванеПонеделник, 1 февруари от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеПонеделник, 1 февруари от 22:00По 24Kitchen5
Никозия
+Пол Холивуд ще добави портокалов привкус на традиционния сладкиш със семолина „Шамали“ и ще изпече дълъг 60 см хляб с маслини и пресни подправки, с който става известен в хотела, в който някога е работел.
Следващо излъчванеВторник, 2 февруари от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеВторник, 2 февруари от 22:00По 24Kitchen6
Рейкявик
+Пол ще създаде две печива, вдъхновен от исландските си находки – бисквитена торта и сандвич торта с традиционна исландско кисело мляко.
Следващо излъчванеСряда, 3 февруари от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеСряда, 3 февруари от 22:00По 24Kitchen7
Сан Франциско
+Вдъхновен от посещението си в историческа пекарна за фокачи, Пол ще създаде вкусен пълнен солен хлебен пудинг с масло. Ще направи и лесен хляб със сирене и маслини.
Следващо излъчванеЧетвъртък, 4 февруари от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеЧетвъртък, 4 февруари от 22:00По 24Kitchen8
Берген
+В чест на норвежките печива Пол Холивуд ще направи своя версия на два специалитета от Берген - коледен хляб с подправки, сушени плодове и тъмна бира и невероятна торта „Бяла дама“ с бадеми, сметана, черен и бял шоколад върху основа от макарон.
Следващо излъчванеПетък, 5 февруари от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеПетък, 5 февруари от 22:00По 24Kitchen9
Йерусалим
+Вдъхновен от прекараното време в този невероятен град, Пол ще направи две печива - йерусалимски бейгъл хляб със сусам и кейк с едни от най-невероятните продукти, които могат да се видят по пазарите тук - бадеми и нар.
Следващо излъчванеПонеделник, 8 февруари от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеПонеделник, 8 февруари от 22:00По 24Kitchen10
Кейптаун
+Вдъхновен от града, Пол ще придаде британски привкус на африканската класика - млечен тарт с ърл грей. Ще направи и банички с печено на скара месо.
Следващо излъчванеВторник, 9 февруари от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеВторник, 9 февруари от 22:00По 24Kitchen