Пол Холивуд опитва Мексико

Следващо излъчване

  1. Събота 18 януари от 18:55

    Епизод 1 (Е01)

  2. Неделя 19 януари от 09:55

    Епизод 1 (Е01)

  3. Неделя 19 януари от 18:55

    Епизод 2 (Е02)

Описание

Бурито, начо, фахита? Те са измислени в САЩ. Истинската мексиканска кухня е по-изненадваща и вълнуваща. Тази страна, изобретила шоколада, ползва рецепти на хиляди години. В Мексико обичат и сладкишите, особено пан дулсе, новост дори за Пол.

Епизоди

Сезон 1
  • 1

    Епизод 1

    +

    Пол Холивуд се отправя на кулинарно пътуване в Мексико. Започва с най-доброто тако, което е ял, и установява, че мексиканската храна в САЩ е американизирана версия, наречена "текс мекс". Научава се да прави предпочитания в Мексико хляб - пан дулсе.

    Следващо излъчване
    Събота 18 януари от 18:55
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Неделя 19 януари от 09:55
    По 24Kitchen
  • 2

    Епизод 2

    +

    Пол се отправя към Баха Калифорния, все по-известна с кухнята си. Поканен е на рожден ден, на който трябва да занесе торта. Опитва кактус и насекоми /храната на бъдещето/. Посещава един от най-добрите ресторанти и съдийства в конкурс по сладкарство.

    Следващо излъчване
    Неделя 19 януари от 18:55
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Събота 25 януари от 09:55
    По 24Kitchen
  • 3

    Епизод 3

    +

    Пол разучава напитките, супите, сосовете – всичко, което не се дъвче. Научава, че в Мексико обичат горещ шоколад и че американците са обсебени от мексиканската кока-кола. Посещава дистилерия и кантина, където питието върви с безплатна храна.

    Следващо излъчване
    Събота 25 януари от 18:55
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Неделя 26 януари от 09:55
    По 24Kitchen