Описание
Съчетавайки своята страст към готвенето, моторите и филмите, Пол се отправя на 5000-километрово пътуване от Ню Йорк до Ел Ей. По пътя си той посещава кулинарни локации, вдъхновени от някои от най-емблематичните филми.
Съчетавайки своята страст към готвенето, моторите и филмите, Пол се отправя на 5000-километрово пътуване от Ню Йорк до Ел Ей. По пътя си той посещава кулинарни локации, вдъхновени от някои от най-емблематичните филми.
Пол Холивуд съчетава храна, филми и мотори на своето петкилометрово пътуване от Ню Йорк до Ел Ей. В Ню Йорк той проследява кулинарния път на Франк Синатра и Джон Траволта. Накрая прави най-вкусния ябълков тарт Татен.
Пол Холивуд се отправя към топлия американски Юг, опитва скариди в Савана и гъмбо в Ню Орлийнс, града на джаза. У дома приготвя любима южняшка закуска – маймунски хляб.
Пол Холивуд пристига в Ню Мексико, за да опита местните ястия с говеждо и фасул и местния хляб – основната храна на каубоите. У дома той отдава почит на Санта Фе, приготвяйки традиционно чили с царевичен хляб.
Епичното пътуване на Пол Холивуд приключва в града, който носи неговото име. Той пристига навреме за среща с приятел и се наслаждава на най-доброто тако на север от мексиканската граница. У дома приготвя класически лосанджелиски сандвич с говеждо.