Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Първо рибата, после тигана

Кулинарния писател Валънтайн Уорнър и шеф-готвачът Нейтън Аутроу са добри приятели, изправени пред предизвикателството да станат съперници.
Във всеки епизод на предаването те се борят да хванат най-хубавата риба и да приготвят с нея най-вкусното ястие.

Съревнованието започва в морския курорт Салкомб, разположен в Югозападна Англия. Двамата готвачи отиват на риболов за лаврак, приготвят закуска със стриди и се впускат в кулинарно състезание, използвайки най-качествени местни продукти.
Кое ли ястие ще впечатли повече тримата съдии?

Най-нови рецепти