Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

Популярният шеф-готвач Рик Стайн потегля на паметна одисея през Италия, Хърватия, Албания, Гърция и Турция, за да проучи кулинарното наследство на легендарната Византийска империя.

Той ще разкрие нейната история и кухня и ще се наслади на храната, която мнозина свързват с празниците в Източното средиземноморие и Адриатика - здравословни, леки, вкусни ястия, които се съчетават съвършено със слънцето, далечните острови, охладеното вино и прозрачните морски води с цвят на аквамарин.