Борта с рибни пръчици

04:26

Описание

В това предаване Найджела ще сподели ритуалите си в кухнята, докато приготвя нови вкусни рецепти с любимите си продукти. Найджела ще разкаже повече и за това откъде черпи вдъхновение за създаването на нови рецепти – от задълбаването в стари готварски книги до обмяната на идеи в социалните медии.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Епизод 1

  +

  Днес Найджела ще ни представи рецепта, която е открила в Туитър. Ще ни покаже и как някои продукти и подправки могат да вдъхнат нов живот на любими класики.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Понякога най-простите неща са най-добрите. Днес Найджела ще се наслади на удоволствието от скромния мек бял хляб и ще сподели своя рецепта за приготвянето му. Ще направи и невероятни, но лесни за приготвяне неща, които ще удовлетворят всяка компания.

 • 3

  Епизод 3

  +

  В днешния епизод Найджела ще сподели някои от най-апетитните си, лесни за приготвяне любими рецепти. Ще приготви любимата торта на всички деца, ще се разходи по улиците на Лондон в търсене на веган съставки и ще научи тайните на изтънчен десерт.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Найджела ще ни представи любимата си скромна аншоа, която нарича „морски бекон“ заради зашеметяващият ѝ вкус. Ще приготви сос, подходящ за всички сезони, кремообразен дресинг за салата и многоцветна паста.

 • 5

  Епизод 5

  +

  Найджела ще ни предложи перфектните домашни рецепти за дългите зимни вечери, в които да се сгушим уютно. Освен рецепта, останала от баба ѝ, тя ще ни предложи и ястия, вдъхновени от квартала ѝ в Лондон.

 • 6

  Епизод 6

  +

  Всички обичат храна, която да ги прави щастливи, но никога не сте виждали и опитвали точно като тази. Найджела ще приготви семейна рецепта, предадена от майка ѝ, както и изискан вариант на абсолютна класика.

Рецепти