Чаудър с риба

04:45

Описание

Найджъл показва как да използваме всичко до последния продукт, за да създадем вкусни и лесни ястия. Той приготвя ястие за всеки ден от седмицата. В местните магазини черпи идеи от продавачите, които посещава в дома им и готви с наличните продукти.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  По най-добрия начин

  +

  Найджъл Слейтър ни показва как да готвим с много продукти, но и как да използваме продукти от градината или нещо специлано, намерено в магазина и доказва, че има начин да се храним вкусно всеки ден от седмицата.

 • 2

  Невъзпети герои

  +

  Найджъл показва как цветята от кухнята придават характер на ястията, използвайки продукти, които често пренебрегваме. Създава различно ястие за всеки ден от седмицата.

 • 3

  Направете си услуга

  +

  Найджъл показва как храната, която купуваме може да бъде вълнуваща, като ни запознава с някои комбинации от аромати - говежди бургер с рикота, сьомга със сусам, мирин и лимон, и сладкиш с мащерка.

 • 4

  Лесни лакомства

  +

  Найджъл готви седем ястия по лесни рецепти, които подчертават вкуса на съставките, доказвайки, че удоволствието невинаги е скъпо.

 • 5

  Чудесата на един тиган

  +

  Найджъл ни показва, че понякога простите ястия са най-хубави. Лесни рецепти с леснодостъпни продукти, като яхния с артишок и билки, и пиле със сайдер.

 • 6

  До последното парче

  +

  Найджъл намира начин да оползотвори продуктите от седмичния пазар по най-добрия начин, било то ребра, или тиква, като прави тиквена супа, рагу от ребра и ориз с шоколад и череши.

 • 7

  Опитайте нещо различно

  +

  Найджъл ни показва изненадващи приложения на продуктите от седмичния пазар. Опитвайки нещо различно в кухнята, ястията може да следват настроението ни - цитрусова салата с патица, стек с йогурт и сладкиш с цвекло и шоколад.

 • 8

  Когато нищо друго не върши работа

  +

  Найджъл показва някои хитри рецепти , които предоставят комфорт. Бавнопечено агнешко с билки и пармезан, яхния с леща и бадеми и трайфъл.

Рецепти