Рецепта на деня с Найджъл Слейтър
Чаудър с риба
04:45Следващо излъчване
Неделя 10 декември от 03:25
Чудесата на един тиган (Е05)
Неделя 10 декември от 03:50
До последното парче (Е06)
Понеделник 11 декември от 03:25
Опитайте нещо различно (Е07)
Клипове
Епизоди
1
По най-добрия начин
+Найджъл Слейтър ни показва как да готвим с много продукти, но и как да използваме продукти от градината или нещо специлано, намерено в магазина и доказва, че има начин да се храним вкусно всеки ден от седмицата.
2
Невъзпети герои
+Найджъл показва как цветята от кухнята придават характер на ястията, използвайки продукти, които често пренебрегваме. Създава различно ястие за всеки ден от седмицата.
3
Направете си услуга
+Найджъл показва как храната, която купуваме може да бъде вълнуваща, като ни запознава с някои комбинации от аромати - говежди бургер с рикота, сьомга със сусам, мирин и лимон, и сладкиш с мащерка.
4
Лесни лакомства
+Найджъл готви седем ястия по лесни рецепти, които подчертават вкуса на съставките, доказвайки, че удоволствието невинаги е скъпо.
5
Чудесата на един тиган
+Найджъл ни показва, че понякога простите ястия са най-хубави. Лесни рецепти с леснодостъпни продукти, като яхния с артишок и билки, и пиле със сайдер.
Следващо излъчванеНеделя 10 декември от 03:25По 24Kitchen6
До последното парче
+Найджъл намира начин да оползотвори продуктите от седмичния пазар по най-добрия начин, било то ребра, или тиква, като прави тиквена супа, рагу от ребра и ориз с шоколад и череши.
Следващо излъчванеНеделя 10 декември от 03:50По 24Kitchen7
Опитайте нещо различно
+Найджъл ни показва изненадващи приложения на продуктите от седмичния пазар. Опитвайки нещо различно в кухнята, ястията може да следват настроението ни - цитрусова салата с патица, стек с йогурт и сладкиш с цвекло и шоколад.
Следващо излъчванеПонеделник 11 декември от 03:25По 24Kitchen8
Когато нищо друго не върши работа
+Найджъл показва някои хитри рецепти , които предоставят комфорт. Бавнопечено агнешко с билки и пармезан, яхния с леща и бадеми и трайфъл.
Следващо излъчванеПонеделник 11 декември от 03:50По 24Kitchen