©Appetite Media TV
Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

Описание

Само на 33 години Нико Рейнолдс от Ирландия е работил в кухни по целия свят и сега е начело на едно ново поколение търсени готвачи.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Блюда за много гости

  +

  В първия епизод от поредицата главният готвач Нико Рейнолдс демонстрира някои от характерните си барбекю ястия – вкусен бургер от счукано свинско и ананасов бургер със зелева салата и универсална подправка за месо или зеленчуци.

 • 2

  Всичко на скарата

  +

  Нико вярва, че всичко, което можете да сготвите вътре, можете да готвите и навън и то дори по-добре. Той подлага тази теория на тест с вкусни рецепти за закуска, обед и вечеря, всичките приготвени на скара.

 • 3

  Баба идва на гости

  +

  Нико Рейнолдс е ирландски готвач с ямайски корени и готвенето и вкусовите комбинации на баба му са вдъхновили и повлияли много от характерните му ястия. В този епизод баба идва на гости и е ред на Нико да готви за нея.

 • 4

  Скара за двама

  +

  Главният готвач Нико Рейнолдс вярва, че едно от най-романтичните неща, които можете да направите за някого, е да му приготвите вкусна храна.

 • 5

  Неделно печено

  +

  Доскоро традиционното неделно печено оставаше на заден план през сезона на барбекюто, но вече не. В този епизод Нико приготвя голяма неделна вечеря с всички гарнитури и то без изобщо да напуска задната градина.

 • 6

  Горски пир

  +

  Ако отидете в гората днес, ще намерите главния готвач Нико Рейнолдс, който прави истинска буря. В днешния епизод Нико кани няколко приятели в гората на горски празник и приготвя няколко ястия, които са идеални, когато готвите за повече хора.