Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

За презентацията на храната

1. По-дребните неща, като канапета и дребни сладки, подреждайте в редички в чиниите. Също така има ефект, ако поставяте нечетен брой парчета.

2. Друга възможност за подреждане на храна е на купчинки - независимо дали става въпрос за кекс, браунис или солени хапки.

3. Препоръчително е да ползвате бели и прозрачни съдове, за да може храната да изпъква. Прекалено цветните съдове ще отклонят вниманието от нея.


За презентацията на храната
категория