Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Телевизионната кариера на Лорейн Паскал

Първото готварско предаване на Лорейн Паскал е „Сладката Лорейн” /Baking Made Easy/, излъчвано в праймтайма на Би Би Си 2. В него Лорейн представя рецепти за различни печива - както торти, така и ястия, като едновременно с това говори за любовта си към добрата храна. Когато едноименната книга излиза на пазара, тя попада направо в топ листата за „Фууд енд Дринк“ бестселъри на Амазон.
Второто телевизионно предаване на Лорейн, „По пантофи с Лорейн Паскал” /Home Cooking Made Easy/ въплъщава всичко, за което тя е мечтала - елегантно готвене, без напрежение и с изключителни резултати.
Предаването е голям хит за Би Би Си 2 и, като „Сладката Лорейн” и се продава в целия свят - от Австралия до Южна Африка.
Книгата „По пантофи с Лорейн Паскал” е следващият тотален хит в класациите и жъне универсални похвали в изданията от „Съндей Таймс“ до „Грация“.
Заради интересния си жизнен път Лорейн подкрепя благотворителните фондации "Барнардос" и "Такт", които се занимават с надарени и осиновени деца. "Барнардос" работи също и с млади хора, които се борят с житейските трудности.
Отскоро Лорейн е дипломиран специалист по „Управление на кулинарното изкуство, политика на храните и микробиология“.


Телевизионната кариера на Лорейн Паскал
категория