Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Премиерите през юни

ДЪЛГИТЕ УИКЕНДИ НА РИК СТАЙН
от 3 юни
понеделник – неделя, 14:00 ч.


Известният шеф-готвач Рик Стайн ще ни покаже някои от най-любимите си уикенд дестинации.
„Дългите уикенди на Рик Стайн” ще вдъхнови зрителите да посетят нови места и да избягат от обичайните туристически капани. В Бордо, Берлин, Рейкявик, Болоня и Виена, Рик е идеалният гид за тази вдъхновяваща и разнообразна палитра от уикенд почивки.
От чудесните местни пазари и изключителни ресторанти до винарните, кафенетата и баровете, Рик ще ни направи свидетели на истинско кулинарно пиршество. По-късно, завърнал се в своята кухня, той ще избере три класически рецепти от всяка дестинация, за да ни покаже как да ги приготвим.

ТРОПИЧЕСКО ГУРМЕ: КУИНСЛАНД
от 12 юни
сряда, 13:00 ч.

„Тропическо гурме: Куинсланд“ ще ви потопи в летните аромати и вкусове по един запомнящ се начин.

Звездата от най-гледаното кулинарно предаване в Австралия Джъстин Скофийлд се отправя на специално кулинарно пътешествие из тропическия австралийски щат Куинсланд.

Джъстин ще преоткрие природните чудеса на Куинсланд, ще се запознае с прекрасното местно производство и ще се отбие при талантливи локални шеф-готвачи за обмяна на разнообразни и вдъхновяващи рецепти. Ще видим как се събира куркума в планината Тамбурин и как се лови мангров краб на островите Уитсъндей, а също и как се приготвя храна на някои от най-красивите плажове в света.

ОТ ВЕНЕЦИЯ ДО ИСТАНБУЛ С РИК СТАЙН
от 23 юни
всеки ден, 14:00 ч.

Шеф Рик Стайн потегля на паметна одисея през Италия, Хърватия, Албания, Гърция и Турция, за да проучи кулинарното наследство на легендарната Византийска империя, за да разкрие слабо известната история и кухня и да се наслади на храната, която мнозина свързват с празниците в източното Средиземноморие и Адриатика - здравословни, леки, вкусни ястия, които се съчетават съвършено със слънцето, далечните острови, охладеното вино и прозрачните морски води с цвят на аквамарин.


МОЯТА КУХНЯ Е НАЙ-ДОБРАТА - НОВА ЗЕЛАНДИЯ – Сезон 3
от 29 юни
всеки ден, 17:00 ч.

„Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия“ се завръща, за да представи пред света истинските богатства на Нова Зеландия – хората, прекрасните кътчета и местното производство на съставки. В ролята на жури влизат световноизвестните австралийски готвачи Пийт Евънс и Маню Фидел.

Шест двойки домашни готвачи се състезават за награда от $100,000 и титлата шампион за 2018 г. на "Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия“,
но за да стигнат до финал, те трябва да се справят с редица кулинарни предизвикателства.
В първия кръг на надпреварата шестте отбора трябва да превърнат трапезариите си в ресторанти. Задачата им е да приготвят тристепенно меню, което да поднесат на журито и на петте противникови двойки. Те, от своя страна, трябва да оценят ястието на домакините. Конкурентните отбори поставят оценка по скалата от 1 до 10 за цялото меню, а журито оценява всяко ястие по отделно.
В края на първия рунд отборът с най-малко точки бива елиминиран, така че бъдете готови за напрежение от самото начало.




Премиерите през юни
категория