Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Премиерите през юли

ОСТРОВНИ ПИРШЕСТВА С ПИТЪР КУРУВИТА 
от 4 юли
всеки четвъртък, от 13:00 ч.


Страстта на Питър Курувита към кулинарните пътувания го отвежда на едно вълнуващо пътешествие из съседните на родната му Шри Ланка островни държави.

Питър първо ще посети Филипините и островите на Индонезия, а след това ще се отправи към живописните тихоокеански острови Вануату и Кук. Срещите със сърдечните местни хора ще накарат Питър да усети духа и богатата култура на всеки един от тези народи. Ще научи тайните на уникалната местна кухня, съдържаща обилно количество морски храни, включително индонезийска риба тон с къри, филипинска кисела супа и тихоокеански рак.


ВКУСОВЕ ОТ ФУДЖИ С ДЖЪСТИН
от 17 юли
всяка сряда, от 13:00 ч.


Под зоркия поглед на планината Фуджи, Джъстин ще сподели рецепти, вдъхновени от пътешествието ѝ из приказна Япония и използвайки уникални продукти от Шидзуока.
По време на това пътешествие Джъстин ще научи тайните на приготвянето на соба нудлите, японските сладкиши, известни като „уагаши“ и автентичния соев сос. 
Освен това тя ще тръгне по следите на едни от най-традиционните японски продукти – от прясното уасаби, което расте в планините, до сладките цитруси по крайбрежието.
Докато опознава японската кухня, традиции и култура, Джъстин ще ни срещне с много от най-известните готвачи, занаятчии и земеделци в префектура Шидзуока.


МОЯТА КУХНЯ Е НАЙ-ДОБРАТА - НОВА ЗЕЛАНТИЯ - четвърти сезон
от 9 юли
всеки ден, от 17:00 ч.


„Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия“ се завръща, за да представи пред света истинските богатства на Нова Зеландия – хората, прекрасните кътчета и местното производство на съставки. В ролята на жури влизат световноизвестните австралийски готвачи Пийт Евънс и Маню Фидел.
Шест двойки домашни готвачи се състезават за награда от $100,000 и титлата шампион на "Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия“,
но за да стигнат до финал, те трябва да се справят с редица кулинарни предизвикателства.
В първия кръг на надпреварата шестте отбора трябва да превърнат трапезариите си в ресторанти. Задачата им е да приготвят тристепенно меню, което да поднесат на журито и на петте противникови двойки. Те, от своя страна, трябва да оценят ястието на домакините. Конкурентните отбори поставят оценка по скалата от 1 до 10 за цялото меню, а журито оценява всяко ястие по отделно.
В края на първия рунд отборът с най-малко точки бива елиминиран, така че бъдете готови за напрежение от самото начало.


МОЯТА КУХНЯ Е НАЙ-ДОБРАТА - АВСТРАЛИЯ - четвърти сезон
от 19 юли
всеки ден, от 17:00 ч.


В този сезон ще видим зрелищна борба не само на ясния, но и на щати! Този път участниците са от Нови Южен Уелс, Куинсланд, Западна Австралия и Южна Австралия.
Петте отбора от по двама души ще се борят помежду си, за да разберат чия кухня е най-добра.


Премиерите през юли
категория