Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Премиерите през ноември

ХРАНА И НАПИТКИ
премиера - 1 ноември
всеки четвъртък, от 13:00 ч.


Едно топло и забавно предаване, чийто домакин е отличеният със звезда „Мишлен“ Майкъл Ру Джуниър. Със завладяваща страст и с помощта на великолепни рецепти, впечатляващи продукти и тайни от кухнята Майкъл показва на зрителите основни тенденции в консумацията на храни и напитки.
Компания на легендарния готвач ще прави Кейт Гудман - експерт по напитките и носителка на редица награди. Тя споделя виждането си за вината, алкохолните напитки, бирата, както и за новите тенденции при безалкохолните напитки. В епизодите ще участват и известни личности от кулинарната индустрия. В оживени разговори и в тон на приятелско съперничество те ще споделят със зрителите любопитни факти и вкусни идеи, дискутирайки актуални теми от гастрономията.

ВКУСЪТ НА ИСТРИЯ С ДАВИД СКОКО
премиера - 16 ноември
всеки петък, от 13:00 ч.


Давид Скоко е от Хърватия. Баща му го запалва по риболова, любовта към храната дължи на майка си.
Шеф Скоко е дълбоко свързан с родната Истрия и е верен на местните вкусове, възпитани от хърватската традиция и влиянието на съседна Италия. В основата на ястията му са семейни рецепти с прясна риба и свежо месо, които интерпретира изненадващо и новаторски.
В 20-те епизода на "Вкусът на Истрия с Давид Скоко" зрителите ще се наслаждават на лесни, средиземноморски рецепти и ще открият любопитни продукти, характерни за слънчева Истрия.
Кухнята на Давид е толкова чаровна, че без да се замислят зрителите ще последват правилото му: “Направи го просто”.

БОН АПЕТИ
премиера - 19 ноември
всеки ден, от 11:30 ч.

Какво се случва, когато в една кухня се съберат двама страстно влюбени в храната професионалисти и решат да сготвят най-любимите си сезонни ястия? Ами страхотна смесица от вкусове и аромати, хрупкави корички, бавно печено месо, лични преживелици, масло, сладки приказки, пухкаво тесто и искрена наслада от храната. Те са Лора Найденова и Стоян Сейменски и са решили да споделят със зрителите на 24KITCHEN любимите си ястия - тези, които биха сготвили вкъщи за най-близките си хора или за вечеря с приятели.

СЛАДКИШИТЕ НА ХИДЕ - сезон 3
премиера - 20 ноември
всеки вторник, от 13:00 ч.

Хиде де Брабандер, известен и иновативен готвач със специална страст към сладкарството, ще ни покаже как да приготвим вкусни десерти. Той използва всичко – от шоколад и карамел до маслени кремове и различни видове тесто. А след това предизвиква зрителите сами да създадат нещо специално. Със заразителен ентусиазъм и точни напътствия той успява да убеди зрителите, че с правилната подготовка дори многокомпонентните десерти лесно могат да бъдат приготвени у дома.

РОКЕРИ ЛАКОМНИЦИ: ПЕКАРНИТЕ НА ЕВРОПА
премиера - 22 ноември
всеки четвъртък, от 13:00 ч.


Влюбеното в храната дуо тръгва на епично гастрономично пътешествие из най-горещите точки на пекарството в Европа. Ще опитат всичко - от автентични багети до торта "Шварцвалд", докато се учат от най-добрите в бранша.

Какъв по-забавен начин да разшириш кръгозора си отвъд черния хляб и пандишпана от впечатляващо приключение из Европа със Си и Дейв? Епизодите проследяват как дуото изминава 3000 километра от Скандинавия до Испания – през Норвегия, Холандия, Белгия, Люксембург, Германия, Словакия, Унгария, Румъния, Австрия, Италия и Франция, в търсене на най-доброто, което континентът може да предложи. Ще се срещнат с редица готвачи – от аматьори до професионалисти, които ще споделят семейни рецепти, предавани от поколение на поколение.

НАЙДЖЕЛИСИМА
премиера - 28 ноември
всяка сряда, от 13:00 ч.


Същността на италианската храна, също като стила на готвене на Найджела, е в простотата и непринудеността. В новото си предаване "Найджелисима" тя ни показва колко лесно можем да внесем духа на Италия в кухнята и на трапезата си, с продукти, които се намират във всеки супермаркет. Страстта ѝ към Италия и италианската кухня идват от Флоренция, където е живяла и работила, преди да започне да изучава италиански в университета в Оксфорд. Съблазнителните ястия на Найджела се коренят в традицията, но ни показват непознати светове, изобилстващи от аромати. Найджела е вярна на духа на италианската храна. Рецептите ѝ са винаги бързи и лесни, създадени да превърнат ежедневните ястия в изкусителни специалитети, които трябва бързо да стигнат до масата. Ще има и специални коледни епизоди, които ще покажат една истинска италианска празнична вечеря – с пресни аромати, изумителни вкусове и изкусителни резултати, характерни само за Найджела.


Премиерите през ноември
категория