Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Премиерите през май

НИНА БАБИЧ: МОЯТА ФРЕНСКА ПЕКАРНА
от 10 май
всеки петък, от 13:00 и 21:00 ч.


Френските десерти влизат в домовете ни с новото предаване на 24KITCHEN „Нина Бабич: Моята френска пекарна“. От тази малка пекарна се носят толкова изкусителни аромати, че е невъзможно да останем безразлични. Рецепта след рецепта, епизод след епизод Нина ни въвлича във вълнуващо сладко приключение, към което неусетно се пристрастяваме.
Всеки един от 16-те епизода тя посвещава на определена сладкарска тема, така че да имаме изпитани рецепти за всякакви поводи. От хрупкави бисквитки за чая или кафето, през шоколадови изкушения, предложения за пикник или обяд с приятели до празнични торти. Опит, трупан с години и знания, поднесени интересно – всичко необходимо за всеки начинаещ в сладкарството.

ТРОПИЧЕСКО ГУРМЕ: НОВА КАЛЕДОНИЯ
от 5 май
всяка сряда, от 13:00 и 21:00 ч.


Заредена с настроение и приключенски дух Джъстин ще плува, ще кара колело и ще язди из островите на Нова Каледония в търсене на истински вкусна храна.

Водещата на най-гледаното кулинарно предавания в Австралия Джъстин Скофийлд се отправя към магическия остров Нова Каледония, за да изследва неговите гастрономически чудеса, тропически плажове и зашеметяваща природна красота.

Междувременно водещата ще приготви разнообразни вкусни ястия, вдъхновени от местната тропическа култура, със силни френски влияния, придаваща на Нова Каледония специалния ѝ характер.


МОЯТА ШРИ ЛАНКА С ПИТЪР КУРУВИТА
от 30 май
всеки четвъртък, от 13:00 и 21:00 ч.


Следвайки рецептите на баба си като пътеводител, Питър Курувита тръгва на обиколка из родината си - от крайбрежното рибарско селце до обширните полета с чай, за да ни запознае с красотите, културата и кулинарното разнообразие на Шри Ланка.

Питър ще превърне пътуването ни из тази привлекателна страна в запомнящо се и интересно приключение, по време на което ще се насладим на автентични ястия.

Някога наричана перлата на Индийския океан, Шри Ланка притежава плодородни почви и чудесно местоположение – оттук е минавал търговския път на подправките.
Но днес страната се асоциира преди всичко със социални конфликти и нестабилност.

Изоставяйки тези възприятия, Питър си поставя за цел да ни запознае с не дотам признатата богата история и култура на Шри Ланка, търпеливо очакваща своите откриватели.


Премиерите през май
категория