Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement

Премиерите през май

ВКУСЪТ НА ИСТАНБУЛ СЪС САРА ЛА ФОНТЕЙН
от 2 май, всяка сряда, 13:00 ч.

Кулинарната авторка и готвачка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - изумителен град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват в модерен Истанбул и какво точно е нужно, за да готвиш, ядеш и живееш като местен истанбулец.

Така, следвайки музата си Истанбул, Сара потегля, за да види, чуе, да се докосне, да помирише и вкуси този вълнуващ град, в търсене на различни цветове и теми за всеки епизод. По време на пътуването си тя се сприятелява с готвачи, историци, известни блогъри и художници. Тези хора ще бъдат професионалните гидове в гастрономичната и одисея и ще я поканят да се присъедини към тях в различни дейности, като фитнес тренировка и среща с модели на модно шоу.

От традиционни ястия до съвременни лакомства и от улична храна до изискани вечери в дворци, Сара ще вземе, колкото може повече от вдъхновението, преживяванията, съставките и кулинарните похвати, които Истанбул предлага и ще ги съчетае в различни рецепти в собствената си кухня. С брилянтния си микс от градски пейзажи, храна и чара на Сара, разбира се, “Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн” е съблазнителна нова телевизионна поредица за пътуване и кулинария.

В КУХНЯТА С ПРИМОЖ
всеки петък, 13:00 и 21:00 ч.

Новото предаване „В кухнята с Примож“ е заснето в кулинарното студио на готвача. В непринудена и приятна обстановка Примож приготвя ястия, подходящи за по-топлите пролетни и летни дни, използвайки отново сезонни и местни продукти. Докато създава своите вкусни ястия, Примож споделя и някои кулинарни трикове и тайни за по-приятно и лесно готвене.

Използването на пресни сезонни съставки e определящо за кулинарния стил на Примож.


Премиерите през май
категория