Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Премиерите през юни

КЛАСИЧЕСКА ИТАЛИАНСКА КУХНЯ С МИКЕЛА КИАПА
от 7 юни, всяка сряда, 13:00

Кулинарката от уелско-италиански произход Микаела Киапа споделя любимите си рецепти за 10 класически италиански ястия и се среща с известни шеф-готвачи, които споделят вижданията си по темата защо италианската кухня е толкова популярна и предпочитана. В наши дни брускети, лингуини и песто са търсени навсякъде по света, а традиционната италианска храна е предпочитан избор, тъй като е лесна за приготвяне, изключително вкусна и гарантира отлично кулинарно изживяване.

Изборът на Микаела включва ястия, които са харесвани отдавна, както и някои неочаквани модерни рецепти. Нeйните автентични, но същевременно лесни за приготвяне ястия, са базирани на уроците в кухнята, които е получила от италианските си баба и дядо, но отразяват и модерните й пориви да събере най-добрите италиански аромати и вкусове в кухнята на всеки от нас.

Сред шеф-готвачите, почитатели на италианската кухня, са Джейми Оливър, Рут Роджърс, Тео Рандъл, Алдо Зили, Валентина Харис, Дженаро Конталдо, Сам Харис, Флорънс Найт и Джейкъб Кенеди.

В ИТАЛИЯ С ДЖИНО Д'АКАМПО
от 12 юни, понеделник-петък, 15:00

Пътешествието на Джино го отвежда до перлите на Средиземноморието – Сицилия и Сардиния, за да разкрие тайни от миналото и настоящето на двата най-големи острова в Италия.
В тази смайваща поредица, Джино ще предприеме живописно пътешествие, с което ще разкаже впечатляващи истории от разнообразния живот и кипящата култура, ще срещре забележителните персонажи. Междувременно ще се възхищава на красивите пейзажи – от възвишенията на връх Етна в Сицилия до малките уединени плажове на примамливия Емералд коуст на остров Сардиния.

РЕЦЕПТИ ЗА ВСЕКИ ДЕН С РЕЙЧЪЛ АЛЪН
от 21 юни, всяка сряда, 13:00

Рейчъл Алън освен страстен привърженик на храната е и зает работещ родител. Затова е решена да покаже, че всеки може да приготвя страхотни ястия дори с ограничен бюджет и за малко време. Рейчъл е твърдо убедена, че с правилните съставки и малко полезни знания можете да се храните добре и да живеете добре.

Рейчъл ще представи страхотни добре обмислени рецепти - здравословни и приготвени пестеливо. Телевизионната поредица е създадена, за да помогне на хората да се усъвършенстват, да постигнат по-добри резултати с онова, което купуват и приготвят у дома и да прекарат оптимално полезно времето си в кухнята.

„Рецепти за всеки ден с Рейчъл Алън“ дава интересен поглед към живота на популярната кулинарна водеща, докато тя споделя страстта си към вкусната и добре приготвена храна, подходяща за забързаното ни ежедневие.

ОТ ГРАДИНАТА НА МАСАТА: НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЛОВЕНИЯ
от 23 юни, всеки петък, 14:00

В новите епизоди Примож Долничар ще ни поведе отново на обиколка из родната си Словения, за да ни запознае с характерните ястия и продукти на страната и да ни срещне с различни фермери и производители.


Премиерите през юни
категория