Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Премиерите през юли

ПЛАНЕТ КЕЙК
От 6-и юли, всяка сряда от 13:00 ч.

„Планет кейк“ е динамична документална поредица, която проследява как собственичката на студиото Парис Кътлър, бивш брокер на стоковата борса, и нейният отдаден екип декоратори на бутикови торти се справят с ежедневните предизвикателства. Егото и артистичният темперамент на талантливите сладкари често водят до конфликти, докато работят под напрежение и буквално се състезават с времето, за да създадат дизайна, да изработят и да доставят най-изключителните торти - произведения на изкуството, донесли световната слава на „Планет кейк“. Сред клиентите на студиото са знаменитости като Никол Кидман, Селин Дион и Риана, както и хиляди не толкова известни личности, всеки от които има своята забавна, трогателна или необикновена история. Затова и в „Планет кейк“ не може да се скучае нито за миг!


ВЪЛШЕБНО ЛЯТО С ХЕСТЪН

събота и неделя от 16:00 ч.

В СВЕТА НА ХЕСТЪН
9 и 10 юли, 16:00 ч.
16 и 17 юли, 16:00 ч.

Телевизионната поредица ни позволява да надникнем зад кулисите на най-уникалния ресторант в света „The Fat Duck“ /"Мазната патица"/, както и в живота, и в главата на създателя му Хестън Блументал в период на изключителни промени.
Хестън Блументал създава магичен кулинарен свят, какъвто не сте виждали досега. Неговите ресторанти и творчески проекти дефинират нови нива на кулинарно майсторство и дават нови перспективи на храната и готвенето. Неговият свят обаче ще се изправи пред голямо предизвикателство – най-известният му ресторант „The Fat Duck“, неговата гордост и радост, трябва да бъде преместен. Хестън трябва да пренесе целия ресторант, екипа си и съоръженията на цели 10 500 мили чак до Мелбърн, Австралия. Там той не само трябва да отвори, но и да разработи успешно цялото си кулинарно начинание за седем месеца.
Нито един ресторант с 3 звезди „Мишлен“ не е предприемал такава смела стъпка, затова никой не знае дали проектът ще бъде успешен. Тази документална поредица проследява цяла една година от това забележително приключение.


ХЕСТЪН В ТЪРСЕНЕ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО
23 и 24 юли, 16:00 ч.
30 и 31 юли, 16:00 ч.


Бекон и яйчен сладолед. Каша от охлюви. Чипс, приготвен в сушилня. Подходът на Хестън Блументал към кулинарията е неконвенционален и оригинален.

В своя ресторант „Дебелата патица“ (избран за най-добър ресторант в света за 2005 г. и за ресторант на „Мишлен“ за 2011 г.) той прилага научните си кулинарни методи с огромен успех и поставя на изпитание традиционното възприятие на вкусовете.
Сега Блументал се обръща към осемте традиционни ястия на Великобритания. А във всяко от тях - от овчарски пай до риба с пържени картофи, се чете необичайният му почерк и старанието му да приготви най-съвършената версия.

ДЖЕЙМИ ОЛИВЪР: КУЛИНАРНА РЕВОЛЮЦИЯ - НА ЖИВО ОТ ОПЕРАТА В СИДНИ
25-и юли, събота, 14:00 ч.

Най-добрият и уважаван готвач в света и новатор в кулинарията, Джейми Оливър, завладява операта в Сидни със своята любов към свежата храна, готвенето и заразителния си ентусиазъм пред погледа на над 2000 зрители на живо. Като част от забавното шоу, Джейми кани хората да се присъединят към неговата революция и да подпишат петицията за задължително образование по хранене в училище във всички страни по света.
Джейми има завладяващо присъствие, изключителна енергия и много силна връзка с публиката. Той се забавлява от преживяването на живо, а публиката съпреживява активно през цялото време. Шоуто е динамична комбинация от страхотни рецепти, непринудено развлечение за децата и някои дръзки реплики към възрастните, всички те обединени с едно общо послание.


Премиерите през юли
категория