Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Премиерите през февруари

ВКУСНА СЕДМИЦА
от 7 февруари
всеки четвъртък, от 13:00 ч.

Шеф Саймън Римър представя това новаторско кулинарно предаване, което отново превръща всяко хранене във вкусно забавление. Саймън предлага на зрителите нови и вълнуващи идеи за ястия за цялото семейство.

Саймън ще се притече на помощ на 10 семейства, изправени пред абсолютни кулинарни кризи като еднообразно седмично меню, хранене на злояди деца и липса на време. С вдъхновяващи рецепти, които се приготвят бързо и лесно, красиви фотографии и впечатляващи истории за любителите на храната от Микела Киапа – тук в ролята на кулинарна репортерка – “Вкусна седмица“ едно е вкусно кулинарно предаване за добро настроение на цялото семейство.

КАК ДА ГОТВИМ КАТО ХЕСТЪН
от 11 февруари
понеделник - петък, от 14:00 ч.

След като от години неотклонно се стреми към кулинарното съвършенство, Хестън Блументал сега ни показва не само как се готви, но и защо някои неща се получават, а други не, като развенчава част от митовете, предадени ни вкъщи по наследство от нашите майки. Най-иновативният шеф-готвач на Великобритания представя изпитани съвети и техники, за да помогне на зрителите да превърнат вечерята си от скучна в безупречна, без дори да се напрегнат. Фокусът на всеки епизод е върху една съставка от ежедневието - яйца, пилешко, говеждо, шоколад, сирене, картофи и представя богати на вкус рецепти като печено пиле, стек и шоколадова торта. Поредицата представя лесни и прости съвети, а специални високотехнологични камери ще ни покажат какво всъщност се случва с храната, докато тя се пържи в тигана или се пече във фурната.

ВКУСЪТ НА ИСТАНБУЛ СЪС САРА ЛА ФОНТЕЙН– сезон 2
от 15 февруари
всеки петък, от 13:00 ч.

Сара Ла Фонтейн, готвач и кулинарен автор, се завръща за второ пътешествие из кулинарното и културно сърце на Истанбул - изумителен град, който в момента възпламенява света на гастрономията. Тя иска да разбере как в съвременен Истанбул се смесват храната, културата и традициите и какво е нужно, за да готвиш, ядеш и живееш като местните.

Сара ще види, чуе, докосне, помирише и вкуси този вълнуващ град. Следваме я из пазарите и интересните ресторанти и гледаме как се среща с готвачи, модни законодатели и кулинарни стилисти. В края на всеки епизод от тази възбуждаща вкуса смесица от пътешествия и кулинария тя се връща в кухнята, където създава прекрасно сладко или солено ястие, вдъхновено от скорошните ѝ приключения.

БЪРЗИ И ЛЕСНИ РЕЦЕПТИ С ДЖЕЙМИ – сезон 2
от 18 февруари
всеки понеделник, от 13:00 ч.

Джейми Оливър отново е тук с нови епизоди и уникални апетитни ястия, за да вдъхнови всички, които обичат да готвят с повече креативност, използвайки само пет продукта.

Идеално за тези, които обичат храната, но нямат време или енергия за сложни рецепти. Благодарение на кулинарните си умения Джейми е разработил изумителна колекция от невероятно полезни и изключително вкусни ястия, използвайки само ПЕТ съставки. Тези бързи и лесни рецепти са идеални за натоварените дни, приготвят се с минимален набор от продукти и са максимално вкусни. Независимо дали сте магьосници в кухнята или напълно начинаещи, ще съумеете да създадете изумително ястие с помощта на тези добре подбрани комбинации от продукти и бързи трикове.


БОНДАЙ ХАРВЕСТ С ГАЙ ТЪРЛАНД
от 23 февруари
всяка събота, от 12:30 ч.

Добре дошли в „Бондай Харвест с Гай Търланд“ – кулинарно предаване, заснето на един от най-страхотните плажове в света, Бондай бийч. Гай Търланд, австралийски готвач, сърфист и гмуркач, разкрива живота си на брега на океана и споделя някои от любимите си сезонни рецепти.
Предаването е посветено на здравословната, но вкусна храна, приготвена само с пресни и местни продукти – бързо и лесно.
Трите рецепти, представени във всеки епизод на предаването ще се превърнат в любимите ви вкусове на лятото!


Премиерите през февруари
категория