Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Премиерите през февруари

СУПЕРХРАНИ С ДЖЕЙМИ
от 15-и февруари, всеки понеделник, 13:00

От тази нова, вълнуваща поредица ще разберем как да се храним така, че да живеем по-здравословно.
Всяка седмица Джейми ще приготвя меню за деня – вкусни, съвършено балансирани и апетитни порции, които ще ви осигурят необходимата дневна дажба от полезни вещества.

За да се справи с новата си задача, нашият любим готвач тръгва към държавите, където хората доказано живеят по-здравословно и по-дълго, и разкрива тайната на тяхното хранене. След това се връща във Великобритания и превръща новите си познания във вълнуващи и вдъхновяващи рецепти, които всеки би опитал.

Но в това предаване не се говори за годжи бери и за напитки, приготвени от зеленолистни растения, нито за компромиси и отричане, а се разказва за обикновените продукти, които, съчетани по определен начин, имат невероятен здравословен ефект. Джейми ще ни покаже и трикове, с които да се наслаждаваме на любимата си храна, като ни помогне да се чувстваме уверени, че правим най-доброто за телата и за семействата си. Защото Джейми иска да промени начина, по който мислим за здравето си. Да ни убеди, че не е нужно да избираме между любовта към храната и любовта към живота. И да ни вдъхнови да правим малки стъпки по пътя към големите промени.

ХЕСТЪН В ТЪРСЕНЕ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО

от 18-и февруари, всеки четвъртък, 13:00

Бекон и яйчен сладолед. Каша от охлюви. Чипс, приготвен в сушилня. Подходът на Хестън Блументал към кулинарията е неконвенционален и оригинален.
В своя ресторант „Дебелата патица“ (избран за най-добър ресторант в света за 2005 г. и за ресторант на „Мишлен“ за 2011 г.) той прилага научните си кулинарни методи с огромен успех и поставя на изпитание традиционното възприятие на вкусовете. Сега Блументал се обръща към осемте традиционни ястия на Великобритания. А във всяко от тях - от овчарски пай до риба с пържени картофи, се чете необичайният му почерк и старанието му да приготви най-съвършената версия.

ВКУСОВЕ ОТ СВЕТА С РЕЙЧЪЛ КУ

от 24-и февруари, всяка сряда, 13:00

Страстен и креативен готвач, Рейчъл тръгва на път в търсене на нови идеи. Камерата я следва до някои от най-красивите държави, в които се ценят вкусната храна и прекрасните напитки.
Рейчъл ни показва особеностите на местната кухня от различни гледни точки, обикаляйки големи градове и малки, живописни селища. Разкрива ни тънките разлики между кулинарията на Барселона и на провинциална Испания, между храната в Неапол и тази по крайбрежието на Амалфи. След което въодушевено демонстрира наученото.
Богата на рецепти и полезни съвети за ценители на добрата храна, тази вдъхновяваща и увлекателна поредица предлага многообразие от приятни и запомнящи се вкусове.


Премиерите през февруари
категория