Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Премиерите през февруари

В ритъма на Антъни Бурдейн
от 14-и февруари, от понеделник до петък, от 20:00 часа

Бурдейн се завръща с повече сила отвсякога с тази динамична поредица, в която той разполага със срок от 24 до 48 часа, за да изследва неочаквана дестинация.

Настанени на първите редове, зрителите, наблюдават обиколката на Антъни на уж обичайните места из САЩ, Азия и Европа. Във втория сезон на предаването Бурдейн се озовава в Сао Паоло, Тайпе, Дъблин, Ню Орлиънс и други градове.

Благодарение на приятели и местни, които среща, обиколките му, траещи броени часове, се превръщат в уникални минипътешествия. Без да харчи излишни пари и да върши глупости, Бурдейн споделя със зрителите съвети, които само един печен пътешественик може да даде.

Топ ресторанти, топ дестинации
от 7-и февруари, всеки петък, от 13:15 часа

„Топ ресторанти, топ дестинации“ проучва най-добрите ресторанти, за да ни покаже къде точно можем да опитаме храна, характерна за града, в който се намираме.

Предаването дава възможност на израелския атктьор Ишай Голан, пътешественик и умел гид, да се впусне в приключения надлъж и нашир, воден от небцето си, в търсене на кулинарните тайни на всеки град.

Кой град претендира за най-добра кулинарна дестинация? Имаме само един час да разберем...

Четири ресторанта и само един град! Нека пътешествието започне!

Спести с Джейми

от 24-и февруари, всеки понеделник, от 13:15 часа

С новото си предаване „Спести с Джейми“ Джейми Оливър иска да вдъхнови хората по света да се хранят по-добре и седмично да харчат по-малко за храна, като им предоставя някои от своите рецепти.

Джейми доказва, че е възможно да се храниш богато, без да се разоряваш. Той е убеден, че в трудни времена, когато се налага да се пести, няколко хитри трика в кухнята могат да намалят разходите, да повдигнат духа, а храната да е с фантастични вид и вкус.

Пазарувайте хитро, гответе умно, харчете по-малко.


Премиерите през февруари
категория