Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Премиерите през декември

ЖИВОТЪТ Е СЛАДЪК С РЕЙЧЪЛ АЛЪН
от 2-и декември, всяка сряда, от 13:00 ч.

Животът наистина е сладък, когато Рейчъл Алън ни показва как да приготвим изкушаващи десерти.
От дома си в Ирландия тя ни представя изключителни рецепти, на които не може да устои нито един любител на сладкишите. Предложенията й са разнообразни - от спиращи дъха финални щрихи за изискани вечери до лакомства за децата, които няма да оставят безразлични и възрастните.

Във всеки епизод Рейчъл показва хитри трикове и професионални техники за перфектни резултати. Също така пътува из страната и се среща с майстори-сладкари - създатели на сладолед, на шоколад и печива. Крайната й цел е ясна - да задоволи своята, а и нашата страст към сладките неща.

СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА ЗА НИКУЛДЕН
5 И 6 декември, от 13:30 ч.

24KITCHEN отбелязва празника на рибарите със специална съботно-неделна програма. На 5-и и 6-и декември, от 13:30 до 17:00 ч. зрителите ще могат да почерпат идеи от епизодите на предаванията "Курсът по готварство на Гордън Рамзи", "Рибното пиршество на Хестън", "Сара Шафак - сол и шафран", На риболов с Валънтайн Уорнър" и "Рибните изкушения на Джейми".
А на уебсайта на телевизионния канал 24Kicthen.bg зрителите могат да подберат рецепти според празника - http://www.24kitchen.bg/search/recipe?festivity=456

В ТЪРСЕНЕ НА НАЙ-ДОБРИЯ РЕСТОРАНТ
от 14-и декември, от понеделник до петък, от 20:00 ч.

Прочутият готвач и ресторантьор Том Количио е водещ, съдия и изпълнителен продуцент на тази поредица, посветена на любовта към добрата кухня и нейните създатели. Работата му е отговорна - да дегустира храната в различни американски ресторанти и да казва тежката си дума. Докато той опитва кулинарни шедьоври и ги коментира, ние разбираме каква е философията на всяко заведение.

Битката за най-добър нов ресторант ще бъде оспорвана, но само един ще получи това признание и, разбира се, награда. Призовете всъщност са няколко - статия за победителя в специализираното кулинарно списание Bon Appétit, участие във фестивал на храната Vegas Uncork’d в Лас Вегас и $100 000.
Изпълнителен продуцент на поредицата е и Гордън Рамзи.

КОЛЕДНА ПРОГРАМА
От 14 декември до края на месеца специални епизоди на “Менюто днес”, „Пекарната на Рудолф“, „Лесни рецепти“, както и коледна програма с Джейми Оливър и Гордън Рамзи.

КОЛЕДА В СТИЛ ДЖЕЙМИ
21 декември, понеделник, 13:00 ч.

Коледа не е просто един ден, а поредица от прекрасни дни. Очакват ни богати угощения и весели събирания със семейството и приятелите. Да се отдадем на удоволствието и да опитаме най-специалната храна през годината!

В това едночасово, специално коледно издание, Джейми ще готви в дома си и ще ни покаже чудеса на кулинарното изкуство. Предстои да видим абосолютно нови, сезонни рецепти. И да създадем сладки, солени и пикантни ястия, които да се превърнат в сърцето на тези прекрасни празници.

Време е да запеем коледни песни и да се потопим в кулинарния празник на Джейми!


Премиерите през декември
категория