Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Премиерите през август

ГОСПОДАРИ НА ВКУСА С ГАРИ МЕЙГАН
ог 2 август
четвъртък, 13:00 ч.

Гари Мейган познава добрата храна. Австралийският готвач, роден в Англия и обучен в „The Connaught“ в Лондон, е работил в някои от най-добрите заведения в Мелбърн преди да отвори собствен ресторант в града. Той е и част от журито в много сезони на „Мастършеф“ Австралия.

В това ново предаване той се отправя към Индия заради любовта си към индийската кухня, а по време на пътуването си ще приготви някои нови и цветни ястия.

С отличителните си непринуденост и чуство за хумор, Гари се отправя на обиколка на едни от най-добрите ресторанти в Мумбай и Делхи, изучавайки смесицата от вкусове и разнообразните умения и съставки, използвани в модерната индийска кулинария. Той се среща и с някои от най-известните индийски готвачи, сред които са и Атул Кочар, Ранвеер Брар, Томас Закариас, и заедно с тях приготвя редица вкусни ястия.

В края на всеки епизод Гари е в собствената си кухня и приготвя ново ястие, достойно за меню на ресторант, което зрителите ще могат да направят у дома. Всяко от тези ястия е вдъхновено от хората, които е срещнал и местата, които е посетил. А накрая ще подложи на тест вкуса на всяко от тях, като покани местен готвач, знаменитост или дори боливудска звезда, за да се насладят заедно на храната.

Гари е един от готвачите в предаването „Уикенд по мъжки“ заедно с Маню Фидел („Вкуси света с Маню“, „Моята Франция с Маню Фидел“, „Уикенд по мъжки“) и Ейдриън Ричардсън („Тайните на месото“, „Уикенд по мъжки“).

КРАЛИЦАТА НА ШОКОЛАДА
всеки вторник, 13:00 ч.

Кирстен Тиболс, една от най-добрите сладкарки в света, най-накрая разкрива своите тайни!
В това предаване от 13 епизода Кирстен ще демонстрира на зрителите редица изключително хитри и иновативни трикове и съвети, които ще придадат на всеки домашен десерт ефекта "уау". 

В продължение на много години, Кирстен разработва редица прости и лесни техники, използвайки кухненски принадлежности, които всеки притежава, за да създаде невероятни десерти - много, от които се приготвят за по-малко от 20 минути. Няма да повярвате какви ще бъдат резултатите!

Кирстен Тиболс, провъзгласена за кралицата на шоколада, е една от най-известните и международно признати сладкари и шоколатиери на Австралия. Кирстен е представяла Австралия на Световното първенство по сладкарство в Лас Вегас, където е била призната за най-добрата в света заради нейните ръчно изработени шоколади. Освен това е носител на златен медал от Кулинарната олимпиада в Германия. 

Кирстен е била и съдия на World Chocolate Masters в Париж, The Patisserie Grand Prix в Япония и The World Chocolate Masters National в Лондон.


Премиерите през август
категория