Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Премиерите през април

БОЙНИЯТ КЛУБ НА ДЖЕЙМИ И ДЖИМИ - сезон 7
от 15 април
всеки понеделник, 13:00 и 21:00 ч.



Джейми Оливър и Джими Дохърти отново отварят кафенето си в края на кея в Саутенд, Есекс, за да посрещнат своите известни гости и да споделят с тях кулинарни уроци и напътствия.

Във всеки епизод Джейми и Джими издирват рецептите, означаващи много за звездните им гости и свързани със специални моменти в живота им. Джейми пресъздава тези запомнящи се ястия заедно с гостите си, а после ги поднасят на любителите на вкусна храна в кафенето. Освен това двамата приятели ще поемат на път, за да се опитат да намерят решение на някои важни за тях въпроси, свързани с храненето, като приканват британците да се хранят по-здравословно.


РОКЕРИ ЛАКОМНИЦИ: СРЕДИЗЕМНОМОРСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
от 18 април
всяка сряда, от 13:00 и 21:00 ч.



В поредицата „Рокери лакомници: Средиземноморско приключение”, Дейв и Си пътуват до Италия, Сардиния, Корсика, Франция, Балеарските острови и Испания, за да открият и опознаят културните и кулинарни връзки, които споделят страните от Средиземноморието.

Дейв и Си започват своето пътешествие от сърцето на Италия, търсейки автентични вкусове встрани от отъпканите пътища– от обикновени местни продукти до пикантната ндуя, както и най-добрия сладолед, който може да бъде открит. Следващата им спирка е Сардиния, където употребата на всяка съставна част на продукта, с който се готви, е традиция - без значение дали става въпрос за прясна риба тон или планинско агне. А самите сардинци са горди със своето мултикултурно наследство. След това Дейв и Си посещават Корсика, където откриват невероятна дива природа и разбират коя е местната кулинарна „Света Троица” – месо, кестени и сирене – преди да се отправят към Южна Франция, Марсилия и оттам към Каталуния.
Това е едно пътуване, изпълнено с кулинарна наслада, исторически забележителности и сърдечни хора. В предпоследния епизод от поредицата брадатите рокери пътуват от Менорка до Майорка, за да открият британското влияние там, чудесната прясна риба и местните продукти, преди да се отправят по един от най-забележителните пътища в света. Последната спирка на 5000-километрово приключение на рокерите лакомници е континентална Испания. Двамата изминават пътя от Валенсия до Торемолинос, следвайки стъпките на маврите и наслаждавайки се на пикантната кухня на Южна Испания.


Премиерите през април
категория