Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Премиерите през април

РЕЦЕПТИТЕ ЗА ХЛЯБ НА ПОЛ ХОЛИВУД
премиера 6 април
всеки четвъртък, 13:00 ч.


„Рецептите за хляб на Пол Холивуд“ е нова телевизионна поредица, представена от един от най-изкусните пекари във Великобритания, която ще покаже на зрителите всичко, което трябва да знаят за печенето на хляб. Пол силно вярва, че всеки е способен да омеси хляб – печенето е в кръвта му, и като баща си и дядо си, той също е отдаден на този занаят през последните 30 години.

Пол ще отведе зрителите на невероятно пътешествие в света на пекарството - от класическите британски хлябове през содените хлебчета, плоските хлябове, френските ръчни хлябове до хлябовете с квас и сладките хлябове. Освен съветите и триковете на занаята, Пол демонстрира, че хлябът е нещо много повече от това, което ядем заедно с основното, той може да бъде ястие сам по себе си. От красиви закуски, леки обеди, следобедни снаксове до богати вечери – фокусът на предаването е поставен върху хляба.

ПО ИТАЛИАНСКИ С МИКЕЛА КИАПА
премиера 19 април
всяка сряда, 13:00 ч.


Микела Киапа е от Уелс, но произхожда от голяма италианска фамилия. Тя и двете й сестри са приготвяли традиционни италиански ястия и паста още от деца. В тази нова вълнуваща кулинарна поредица Микела ще ни покаже основни неща за приготвянето на паста и ще превърне всяко ястие в италианско пиршество. Освен това Микела ще посети родните места на семейството си в Северна Италия, за да открие всичко, което трябва да знаем за традиционната италианска храна.

„По италиански с Микаела Киапа“ си поставя за цел да убеди зрителите, че прясната паста не е сложна за приготвяне и да им покаже как могат сами да правят семпли ястия от пълнена паста и свежи домашни традиционни сосове, които със сигурност ще се превърнат в техни любими ястия.


Премиерите през април
категория