Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Премиери през септември

КАКВО НЕ ЗНАЕ ФЕРМЕРЪТ
от 6 септември, всяка неделя, от 16:00 часа

Заглавието на телевизионното предаване се базира на холандската поговорка: „Каквото фермерът не познава, не го яде”.
Няколко истински холандски фермерски семейства ще бъдат подложени на кулинарни изпитания. Вместо класическото меню от месо и картофи, тези семейства ще приветстват различен готвач в дома си пет вечери от седмицата.
Всеки готвач ще приготвя етнически ястия, които фермерите никога не са опитвали. Семействата ще опитват разнообразната храна и ще оценяват както готвачите, така и ястията.
Това е едно забавно пътешествие с дестинация опознаване на разнообразието на кухнята.


СЕЗОННА ХРАНА: ЕСЕН

от 24 септември, всеки четвъртък, от 13:00 часа

В "Сезонна храна: Есен" кулинарният изследовател Валънтайн Уорнър се впуска в изкусително, вкусно и красиво пътешествие из света на есенните продукти.

Есента е един от най-вълнуващите сезони на годината. Плодовете и зеленчуците, засети през пролетта и обгрижвани през лятото, най-накрая узряват. Този сезон позволява на Валентин да представи някои от любимите си ястия, сред които пай със заешко и сини сливи, супа с миди и девесил, домашно опушена скумрия, пресни трюфели с бъркани яйца и печена патица с ябълки и дюли.

Всеки епизод разглежда растежа на есенния продукт, с който Валънтайн ни запознава. Чрез непосредствени кадри, предаването показва животът на зайците, бекасите, скумриите и омарите. Ще се запознаем с различни плодове и зеленчуци – тикви, моркови, ябълки и круши. Валънтайн обяснява не само как се отглеждат, но и как при приготвянето им да подчертаем техните индивидуални вкусове и аромати.

Предаването ни окуражава да се храним сезонно. Ентусиазмът на Валънтайн относно сезонното хранене е заразителен и ако разберем точно как и защо продуктите се появяват в определено време на годината, ще ни е трудно да устоим на импулса да ги приготвяме в подходящия момент.
Предложението е повече от ясно – ето какво трябва да ядем сега, ето как расте и ето как се приготвя!


Премиери през септември
категория