Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Правила на тортите

Ето и десетте правила на Лорейн Паскал, които тя спазва при приготвянето на торти:
1. Пригответе си всичко необходимо преди да започнете да готвите.
2. Мерете и претегляйте всичко с точност. Ползвайте електронна везна.
3. Не бъркайте по-дълго или по-кратко време от необходимото.
4. Използвайте форма за печене с правилните размери.
5. Пълнете формата до половина, за да има достатъчно място за набухване.
6. Печете по средата на фурната - нито горе, където е прекалено горещо, нито долу, където е прекалено студено.
7. Загрявайте фурната предварително.
8. Не отваряйте фурната през първите 2/3 от времето за печене.
9. Проверявайте дали блата е готов, като го набучвате с шиш или клечка.

През месец декември всяка сряда, от 13:15 часа, може да гледате предаванията на Лорейн - "По пантофи с Лорейн Паскал", "Сладката Лорейн" и "Аламинутите на Лорейн", както и премиерното "Коледа с Лорейн"!


Правила на тортите
категория