Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Как се фламбира

Банананът се нарязва на филийки. В тиган се слага малко масло и малко захар и се оставят да се нагреят леко. Добавя се банана и се запържва леко. Излива се алкохола и докато тиганът е горещ се накланя настрани, за да влезе пламъкът на газта в тигана. Щом се появи пламък, тиганът се връща в нормално положение върху котлона. Колкото повече се клати тигана, толкова по-голям ще е пламъкът, докато не изгори алкохола.

Фламбирането може да се направи с всякаква алкохолна напитка стига да съдържа 35% или повече алкохол.

При фламбиране аспираторът трябва да е изключен поради опасност от пожар.




Как се фламбира