Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Как да приготвим задушени зеленчуци

1. Почистете зеленчуци по избор - броколи, моркови, лук, аспержи и др. и ги нарежете на резени.
2. Сложете избрания зеленчук или смес от няколко зеленчука в тенджерка заедно с бучка масло и щипка сол. Захлупете тенджерката и задушете зеленчуците на слаб огън до готовност.


Как да приготвим задушени зеленчуци