Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Хестън Блументал - неуморният експериментатор

Хестън Марк Блументал е известен английски готвач и собственик на няколко световноизвестни ресторанта. Най-известният му ресторант The Fat Duck /“Дебелата патица“/ в Бъркшир притежава три звезди на „Мишлен“.

Третата звезда „Мишлен“ дава пълна свобода на Блументал да задълбочи изследванията си в областта на мултисензорното възприятие на храната. Хестън се интересува и от начините, по които консумацията на различни видове храна се отразява върху човешкия мозък - област, в която той работи в сътрудничество с учени.
Целта на Блументал е да открие нови методи, чрез които да стимулира сетивата на гостите си, като използва абсолютна прецизност при комбинирането на различни вкусове и аромати в храната, както и във визуалното и представяне.

В първи епизод на телевизионната поредица „Хестън в търсене на съвършенството“ Хестън демонстрира творчеството си в областта на молекулярната гастрономия, приготвяйки наденица по уникален и доста забавен начин.

Насладете се на уменията на готвача експериментатор и научете нови кулинарни трикове с програмата „Вълшебно лято“ на 24KITCHEN – всяка събота и неделя от 16:00!
Участвайте във фейсбук играта "Кулинарни магьосници" и отговорете правилно на поне един въпрос и ще имате шанс да спечелите страхотни награди!
Научете повече тук - https://goo.gl/Au8z4L


Хестън Блументал - неуморният експериментатор
категория