Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Готвене с алкохол

Според Лорейн паскал готвенето с алкохол чудесно обогатява вкуса. Ето и кои са нейните предпочитани алкохолни напитки за готвене:
1. Червено вино Каберне Совиньон - за богати доматени сосови, тежки меса, като дивеч и за задушени ястия
2. Бяло вино Шардоне - за агнешко месо
3. Мадейра или марсала - за гъби - Запържете гъби с малко масло и мащерка, добавете малко алкохол и оставете да покъкри минуткар поднесете върху препечена филийка с масло.


Готвене с алкохол
категория