Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Ананас

Ананасът е полезен, защото съдържа витамин С. Този витамин е важен за поддържане на колагена в организма. Колагенът придава мекота и еластичност на кожата.
Ананасът съдържа ензими, от които месото става по-крехко. Затова приготвянето на месо с ананас е много добра комбинация.
Когато белите ананас, го поставете изправен. Изрежете кората от всички страни, като се стараете да изрязвате и черните точки. Задължително е твърдата вътрешност на ананаса да се изреже.


Ананас
категория