Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Африканска закуска с Киран

Малко преди да излезе майския брой, в който ще бъде публикувано интервю с готвача Киран Джетуа, списание "Ева" разказва за африканската закуска и споделя рецептата на Киран за мекици със сос от манго.


Мекици по африкански на Киран Джетуа


Познаваме го като атрактивния водещ с осанка на ръгбист на предаването „Африка: Кулинарно приключение” по 24KITCHEN

Киран Джетуа е шеф-готвач, собственик на два от най-добрите ресторанта в столицата на Кения - Найроби. Познаваме го като атрактивния водещ с осанка на ръгбист на предаването „Африка: Кулинарно приключение”, което може да гледате отново от понеделник до четвъртък от 16,20 часа по 24KITCHEN. В майския брой на EVA очаквайте ексклузивно интервю с Киран, а сега ви предоставяме една негова рецепта за екзотична закуска.

Прочетете повече и вижте рецептата тук - http://www.eva.bg/article/26510-Mekitsi-po-afrikanski-na-Kiran-Dzhetua


Африканска закуска с Киран
категория