Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Видео

всички

Страници

  • Щрукли
    Щруклите са традидиционно словенско тестено изделие. Приготвя се тесто, което се разточва, поставя се плънка от...
  • Опушване на риба - съвет
    Опушването на риба е постижимо и в домашни условия. Необходими са дълбок тиган и стърготини от плодово дърво.
  • Поширане на яйца - съвет
    Поширането на яйца може да е съвсем лесно, според Примож Долничар.
  • Бифтек на скара - съвет
    Как чрез допир на месото можете да прецените кога то е изпечено.
  • Печене на аспержи на скара - съвет
    За да станат печените на скара аспержи по-вкусни, Примож Долничар съветва те първо да се бланшират направо върху...
  • Кралицата на шоколада
    Шоколадът е неустоим навсякъде по света! Една от най-добрите сладкарки в света, Кирстен Тиболс, ще сподели...
  • Грил тур с Примож
    Тръгнете на обиколка из Южните Балкани със словенския готвач Примож Долничар, за да разберете какво и как приготвят...
  • Лесни рецепти на път
    Готвачите от "Лесни рецепти" тръгват на път, за да помагат на зрители да готвят здравословни и балансирани ястия за...
  • Тайните на леля Кати
    Катя Гоармон живее във ферма и обича да готви. А зрителите я харесват заради вкусните и рецепти и непринудения и...

Страници

Страници

Страници