Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Молекулярна кухня с Марсел

Прочутият американски готвач Марсел Винерон, познат на зрителите от втория сезон на „Топ шеф“ и „Top Chef All Stars“, e звездата в "Молекулярна кухня с Марсел" - кулинарна поредица, която ще покаже новия стил на готвене, наричан "молекулярна кухня". Стилът е основан на съчетаване на храната с науката, като се използват авангардни техники и оборудване, за да се създаде кулинарно преживяване, надминаващо въображението.

"Молекулярна кухня с Марсел" следва Марсел, преминал на нов етап от кариерата си, като собственик на компания за кетъринг и организиране на събития. Във всеки едночасов епизод компанията на Марсел ще бъде наемана от различни взискателни клиенти и ще трябва да представи изключителни ястия и празненства. Съобразявайки се с желанията на клиентите си, Марсел трябва да измисля менюта и зрелищни изпълнения на идеите си. Младият готвач черпи вдъхновение от дълбините на въображението и кулинарния си талант, за да изпипа всичко – от декора до вкусната храна, подчертаваща стила му. Някои от изобретателните ястия, създадени от Марсел в предаването са скарида фламбе, която буквал...