Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Моята Франция с Маню Фидел

Маню Фидел, готвач и водещ на кулинарни предавания, се завръща в родната си Франция. Там той ще посети майка си, чудесна готвачка, вдъхновила създаването на първата му готварска книга, която живее в прекрасното морско градче Гидел. След това ще изживее отново моменти от чиракуването си в работническия ресторант на баща си. В малкото градче Шалон сюр Лоар той се учи как да приготвя известната торта на прадядо си в сладкарницата, в която е измислена рецептата. Маню се присъединява към чичо си в градската му месарница, за да приготвят заедно наденици, преди да се отправи на юг по атлантическия бряг до Биариц, където сестра му продава най-добрите плодове и зеленчуци. Ще посети още Прованс и прекрасния Елзас, ще пътува от френските Алпи до Средиземно море, използвайки всякакви начини за придвижване- от механичен слон, кану и хидроплан до магаре, пясъчна яхта и старовремско Рено. Маню ще готви, ще яде и ще се върне в миналото по време на пътуването си, изпълнено със семейство, храна и приключения.