Милушка в Мексико

Следващо излъчване

  1. Събота 23 септември от 21:05

    Епизод 3 (Е03)

  2. Събота 23 септември от 21:40

    Епизод 4 (Е04)

  3. Сряда 27 септември от 13:00

    Епизод 5 (Е05)

Описание

Милушка пътува до Мексико, за да посети най-красивите места, и се научава да прави най-вкусните ястия.

Епизоди

Сезон 1
  • 1

    Епизод 1

    +

    Милушка научава всичко за приготвянето на царевична тортила и посещава ферма за царевица. В оживената столица Мексико сити има улична храна на всеки ъгъл, а най-разпространената е тако. Извън Мексико сити Милушка посещава храмовете в Теотиуакан.

  • 2

    Епизод 2

    +

    Милушка търси произхода на авокадото - плод, познат в Мексико от векове. Опитва гуакамоле и се запознава с млади мексиканци, създали зеленчукова градина в града. Пробва ястие с овъглено авокадо и хайвер от яйца на мравка. Посещава река Сочимилко.

  • 3

    Епизод 3

    +

    Милушка посещава какаова плантация и научава всичко за сложния процес от какаовия плод до какаовия прах. Надниква зад кулисите в магазина за шоколадови изделия делукс на Луис Робледо. Посещава новия ресторант на шеф-готвач Марта Ортис в Мексико Сити.

    Следващо излъчване
    Събота 23 септември от 21:05
    По 24Kitchen
  • 4

    Епизод 4

    +

    Милушка търси различни ястия с боб с помощта на главен готвач Мариана Бланко. Посещава ферма, където отглеждат нопал, вид кактус. Посещава и известния площад "Гарибалди", където яде вкусна закуска, заобиколена от музиканти мариачи.

    Следващо излъчване
    Събота 23 септември от 21:40
    По 24Kitchen
  • 5

    Епизод 5

    +

    Милушка посещава градинар, който отглежда чушки в района на Табаско. В семейния ресторант "Ла Полар" тя опитва "бирия" - пикантна яхния от козе месо. Пробва манго на клечка с дип от чили. Топ готвачът Енрике Олварес сервира прочутото си моле мадре.

    Следващо излъчване
    Сряда 27 септември от 13:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Сряда 27 септември от 23:20
    По 24Kitchen
  • 6

    Епизод 6

    +

    Милушка посещава производител на агаве и вижда как се извличат соковете на растението за мескал, пулке и текила. Посещава колоритната столица на Юкатан, Мерида, където яде "сопа де лима" с шеф Рикардо Муньос. В Оахака прави сос от червени мравки.

    Следващо излъчване
    Сряда 27 септември от 13:25
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Сряда 27 септември от 23:55
    По 24Kitchen