Пиршествата на Мигел

© FRED 2016, Produced by Ziggy Entertainment
Пиршествата на Мигел

Следващо излъчване

 1. Петък, 29 януари от 13:00

  Епизод 8 (Е08)

 2. Петък, 29 януари от 13:30

  (Е09)

 3. Петък, 29 януари от 23:00

  Епизод 8 (Е08)

Описание

Мигел Маестре е усмихнатият испанец, превърнал се в новата суперзвезда на австралийската кулинарна сцена. Готвачът пътува из втората си родина, за да опита богатите на вкус тайни на мултикултурна Австралия.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Епизод 1

  +

  В този епизод ще се срещнем с един от най-големите събирачи на миди в Нова Зеландия. От предизвикателството с морска храна ще разберем дали размерът има значение. Ще видим и как ще се справи Мигел с изискванията на всеки от гостите на вечеря.

 • 2

  Епизод 2

  +

  В този епизод ще забравим за ресторантите, защото Мигел обикаля улиците, за да опита най-новото от уличната храна. Ще научим как се прави най-вкусната супа от тиква и ще проследим пътят на какаовите зърна от отглеждането им до петзвездния десерт, който някой ще направи.

 • 3

  Епизод 3

  +

  В този епизод ще тръгнем по следите на пресните продукти в търсене на най-кремообразното козе сирене. Ще се срещнем и с кралицата на рулцата от оризова хартия. Ще научим и как се прави перфектната паста.

 • 4

  Епизод 4

  +

  В епизода ще разберем къде да открием качествен зехтин и какво да готвим с него. Мигел ще напътства Стюарт по време на кулинарното му предизвикателство за приготвяне на романтична вечеря за двама. След това Мигел ще ни покани в дома си, за да приготви свое емблематично ястие.

 • 5

  Епизод 5

  +

  В епизода ще видим как се приготвя супа с грах и шунка – любима класика. След това Мигел ще готви заедно с известния готвач и ресторантьор Рик Стайн в дома му в Австралия.

 • 6

  Епизод 6

  +

  В епизода ще научим как да си направим сами сирене. Ще станем свидетели на битка за печене на месо на барбекю и ще се запознаем със семейството на Мигел. След това ще се отправим към скрития Мелбърн, за да открием свещено място за кафето.

 • 7

  Епизод 7

  +

  В този епизод ще посетим дома на емпанадата в Чили, където Мигел ще сравни семейната рецепта на баба си за испански емпанада пай с местната чилийска емпанада. В предизвикателството ще се срещнат две страхотни рецепти с кайма, но журито от 5 гладни сърфисти ще избере само една.

 • 8

  Епизод 8

  +

  В епизода Мигел ще нагази до колене в калта, за да лови раци. Кулинарното състезание е посветено на бургерите.

  Следващо излъчване
  Петък, 29 януари от 13:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Петък, 29 януари от 23:00
  По 24Kitchen
 • 9

  +

  Следващо излъчване
  Петък, 29 януари от 13:30
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Петък, 29 януари от 23:30
  По 24Kitchen
 • 10

  +

  Следващо излъчване
  Петък, 5 февруари от 13:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Петък, 5 февруари от 23:00
  По 24Kitchen
 • 11

  +

  Следващо излъчване
  Петък, 5 февруари от 13:30
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Петък, 5 февруари от 23:30
  По 24Kitchen
 • 12

  +