Спагети с миди (Спагети ала вонголе)

01:59

Описание

Предаването проследява Мери докато посещава едни от най-вълнуващите места, свързани с бързото готвене. Това приключение ще я отведе както в непознати за нея градове, така и на по-достъпни и близки до дома места. В движение Мери ще представи някои от любимите си бързи рецепти.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Рим

  +

  Пътешествието на Мери започва от Италия и тя посещава за първи път Рим. След обиколка на забележителностите с мотопед, заедно с шеф Кристина Бауърман, носителка на звезда „Мишлен“, ще сготви бързо римско класическо ястие.

 • 2

  Фестивалът

  +

  Мери ще отиде за първи път на музикален фестивал. Но не за да слуша изпълненията на групите, а за да разгледа фестивалните будки за храна и да разбере как тези готвачи на открито привличат тълпи от хора, приготвяйки вкусна храна светкавично бързо.

 • 3

  Маракеш

  +

  Мери се отправя към оживения Маракеш. Изучавайки мароканската кухня от всеки ъгъл, Мери се вдъхновява от ароматните вкусове и миризми и приготвя няколко бързи ястия, за да ги пресъздаде.

 • 4

  Военноморски флот

  +

  Мери се присъединява към Военноморските сили на един от най-могъщите военни кораби, за да разбере как се сервират по стотици порции на ден, разполагайки с малко време и не голям бюджет.

 • 5

  Уест Енд

  +

  В епизода Мери Бери изучава старото и модерното в Уест Eнд и историята на този непрекъснато променящ се и развиващ се кулинарен епицентър на Лондон.

 • 6

  Летището

  +

  В епизода Мери се намира на летище „Хийтроу“ с пълен достъп до всички зони. На място, на което времето е от изключително значение, Мери иска да разбере как точно успяват баровете и ресторантите да нахранят 80 милиона души на година за рекордно кратко време.

 • 7

  Коледното парти на Мери Бери

  +

  Коледното парти на Мери Бери е идеалната покана за празнично бягство. Някои от най-обичаните телевизиоони лица ще се присъединят към Мери, за да сготвят вкусни ястия за Коледа.

Рецепти