Лесни рецепти с Мери Бери

Описание

Към Мери Бери се присъединяват известни гости, които се нуждаят от помощ в кухнята – Мел Гидройц, Джордан Норт, Антон дю Беке, Лорейн Кели, Ей Джей Одуду и Майкъл Бол и успява да им покаже колко лесно може да бъде готвенето.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Хубава храна през уикенда

  +

  Мери отива на къмпинг с големия си приятел Мел Гидройц и споделя вкусни рецепти като сочен пилешки тартифлет, бързо зеленчуково рагу и кремообразни малинови парфета - всичко се прави лесно.

 • 2

  Техники за начинаещи

  +

  Джордан Норт има повече желание, отколкото умения за готвене, затова се присъединява към Мери за да научи някои прости рецепти, с които да впечатли приятелите си, а за благодарност я кани в пъб на по бира и дартс.

 • 3

  Основи в готвенето

  +

  Мери среща Антон дю Беке в слънчевия Борнмът, за да го научи на прости рецепти, идеални за напълно начинаещ, оставяйки време за разходка по кея и до виенското колело.

 • 4

  Рецепти за пестене на време

  +

  Мери предизвиква Лорейн Кели по време на шоуто ѝ, като учи нея и дъщеря й Роузи на вкусни рецепти, които пестят време, с което силно впечатлява Лорейн.

 • 5

  Готвене без стрес

  +

  Мери се присъединява към Ей Джей Одуду в чудесна споделена градска градина, за да я научи на удоволствието от готвенето, без стрес. Ей Джей се опитва да се справи с рецепта за спагети от тиквички и тигрови скариди, както и да направи патладжан Бхуна.

 • 6

  Приключения в кухнята

  +

  Мери се присъединява към Майкъл Бол на сцената, в Уест Енд, за да го научи на някои нови и вълнуващи рецепти - идеални, ако сте запален готвач, който иска да бъде малко по-авантюристичен.