© Endemol Shine UK Ltd. MMXXI
Любовта към готвенето с Мери Бери

Описание

Не е тайна, че Мери Бери обича да готви повече от всичко и тя помага на Великобритания да приготвя вкусни ястия вече шест десетилетия. В „Любовта към готвенето”, Мери ще сподели радостта от своята мания за храната, приготвянето й и споделянето й.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  От градината с любов

  +

  За Мери няма нищо по-добро от приготвянето на ястия от съставки, които е отгледала. От билки, отгледани на перваза на прозореца до зеленчуци от градина, какво може да надмине радостта от приготвянето на рецепти от плодовете на собствения ти труд?

 • 2

  Нови вкусове

  +

  Едно от най-големите удоволствия от храната е, че винаги има идеи и съставки за откриване, а Мери никога не се уморява да изследва нови начини за готвене и хранене.

 • 3

  За тълпата

  +

  В този епизод Мери се среща с хора, които изпитват голямо удоволствие да готвят за публиката. По време на посещение в Ливърпул, Мери се присъединява към екипа на пекарна „Домашни печива”, намираща се на един ритник разстояние от стадиона на Ливърпул.

 • 4

  За семейство и приятели

  +

  За Мери готвенето е много повече от сглобяване на съставки, това е начин да покаже на семейството и приятелите си, че държи на тях. Мери се обединява с дъщеря си Анабел и се отправят към залива Кармартен, за да се срещнат с фуражиста Крейг Евънс.

 • 5

  За начинаещи

  +

  Мери е посветила живота си на преподаване на рецепти за начинаещи готвачи. В този епизод тя ще ни покаже лесни рецепти, започвайки с пържено пиле Хуасин, апетитен бургер със сьомга и копър, както и тайната на вкусните ѝ джинджифилови бисквитки.

 • 6

  Бюджетни

  +

  Оползотворяването на съставките, ограничаването на отпадъците и приготвянето на храна от нулата са само някои от начините за пестене в кухнята. В този епизод Мери представя четири вкусни рецепти.