Ежедневни рецепти с Мери Бери

Описание

Представяме ви Мери Бери, една от най-обичаните готвачки на Великобритания, която ще ни поднесе вкусна храна, приготвена с вдъхновение, топлина, много хумор и неизчерпаема енергия.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Епизод 1

  +

  Мери пътува до Шотландия, за да приготви вдъхновени от родното си място рецепти с най-обикновени продукти. Тя открива чудесни ракообразни в Улапул, приготвя еленско месо на барбекю заедно с шеф Том Китчин, а накрая разбива специалната си сметана с уиски на брега на езерото.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Мери споделя вдъхновяващи ястия за всеки ден, като дава безценни съвети, било то за богат сос болонезе или за стопляща супа. Днес тя ще облече бял костюм и ще опита силите си в пчеларството, събирайки пресен мед за своя пудинг.

 • 3

  Епизод 3

  +

  Мери отваря градината си за провеждането на селски празник и споделя умението си да превръща лесни ястия в наслада за множество хора. Двама ентусиазирани братя ще я посетят за урок по правене на автентична италианска пица.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Днес Мери ще ни разкаже за историята на английския пай и ще ни изкуши с тайната за лесен лепкав тофи пудинг.

 • 5

  Епизод 5

  +

  Мери ще сподели вдъхновяващи идеи за това как без много усилия да превърнем ежедневните ястия във вълнуващи. Тя ще пробва да дои коза и ще покаже на внучката си как да направи домашно козе сирене за семейния пикник.

 • 6

  Епизод 6

  +

  Мери и съпругът ѝ честват 50-тата годишнина от брака си и поводът изисква разточителство. Затова Мери ще сподели тайните си за супер лесни хапки и канапета от 60-те години, които се харесват от всички.