Описание
Представяме ви Мери Бери, една от най-обичаните готвачки на Великобритания, която ще ни поднесе вкусна храна, приготвена с вдъхновение, топлина, много хумор и неизчерпаема енергия.
Представяме ви Мери Бери, една от най-обичаните готвачки на Великобритания, която ще ни поднесе вкусна храна, приготвена с вдъхновение, топлина, много хумор и неизчерпаема енергия.
Мери пътува до Шотландия, за да приготви вдъхновени от родното си място рецепти с най-обикновени продукти. Тя открива чудесни ракообразни в Улапул, приготвя еленско месо на барбекю заедно с шеф Том Китчин, а накрая разбива специалната си сметана с уиски на брега на езерото.
Мери споделя вдъхновяващи ястия за всеки ден, като дава безценни съвети, било то за богат сос болонезе или за стопляща супа. Днес тя ще облече бял костюм и ще опита силите си в пчеларството, събирайки пресен мед за своя пудинг.
Мери отваря градината си за провеждането на селски празник и споделя умението си да превръща лесни ястия в наслада за множество хора. Двама ентусиазирани братя ще я посетят за урок по правене на автентична италианска пица.
Днес Мери ще ни разкаже за историята на английския пай и ще ни изкуши с тайната за лесен лепкав тофи пудинг.
Мери ще сподели вдъхновяващи идеи за това как без много усилия да превърнем ежедневните ястия във вълнуващи. Тя ще пробва да дои коза и ще покаже на внучката си как да направи домашно козе сирене за семейния пикник.
Мери и съпругът ѝ честват 50-тата годишнина от брака си и поводът изисква разточителство. Затова Мери ще сподели тайните си за супер лесни хапки и канапета от 60-те години, които се харесват от всички.