Сьомга в тесто с червено песто и печени зеленчуци

04:25

Описание

Мери Бери е в кухнята си у дома и приготвя някои от любимите си ястия.С характерните за нея топлота и здрав разум, тя показва на зрителите стъпка по стъпка вкусни рецепти за ежедневието ни, както и за специалните поводи.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Следобеден чай

  +

  В пилотния епизод, Мери показва как да организирате чаено парти без излишно суетене. Тя споделя трик за предварителното приготвяне на сандвичи. А внучките ѝ помагат приготвянето на портокалови сладкиши във формата на пеперуди.

 • 2

  Вечерно парти

  +

  В този епизод Мери показва как да приготвите ястия, с които да впечатлите гостите на вечеря, без да прегрявате в кухнята. Ястията включват две канапета, предястие от сьомга и аспержи, основно ястие от токачка и зашеметяващ шоколадов тарт.

 • 3

  Неделен обяд

  +

  В третия епизод от поредицата, Мери се връща в кухнята, за да се подготви за любимият си неделен обяд. Трите поколения на семейството сядат заедно, за да се насладят на чудесната храна на Мери.

 • 4

  За компания

  +

  Мери Бери приготвя ястия за семейно празненство, което означава, че ще е необходима храна за множество гладни гости. С рецепти за задушено говеждо с гъби и горчица, сьомга в тесто със салата и панакота с шоколад и портокал.

 • 5

  Ежедневни рецепти

  +

  Мери Бери организира неангажираща вечеря през седмицата. С много практични съвети за улесняване в кухнята, тя ще ни покаже рецепти за ястия, които са подходящи за споделяне с близки приятели.

 • 6

  Лятно парти

  +

  Мери ни показа как да се подготвим за неделните, следобедните чаени партита и вечерите. В последния епизод на поредицата ще се проведе лятно парти. За празненство на открито е най-добре ястията да се сервират студени.

Рецепти