Шоколадово брауни

01:53

Описание

В тази поредица, Мери Бери се наслаждава на радостта да може да готви и да споделя с другите. Тя посещава места, близки до сърцето й, като същевременно вдъхновява и радва онези, които среща по пътя си с вкусни нови рецепти.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Специални поводи

  +

  Мадам Мери Бери е зад кулисите на огромна сватба, където споделя спомени от собствения си специален ден и приготвя някои вкусни ястия, идеални за специални поводи.

 • 2

  Спомени

  +

  Мадам Мери Бери преоткрива Бристол. Там тя споделя вкусни ястия като шакшука и галет с круши и боровинки, опитва меню със звезда "Мишлен" и се пробва в уличното изкуство.

 • 3

  Фаворити на отбора

  +

  Мери черпи с чая си за крикет играчите от отбора "Edgbaston", получава бърза треньорска сесия и споделя още от своите апетитни рецепти.

 • 4

  Крайбрежни изкушения

  +

  Мери Бери разкрива бижутата на "Юрския бряг", срещайки се с хора, които са запалени от миналото му и по разработването на съставки, които да подсигурят бъдещето му, като същевременно споделя и своите рецепти, вдъхновени от мястото.

 • 5

  Пиршества

  +

  Мери Бери се присъединява към празнуващите на тазгодишния Фестивал на пустинята, където добрата храна заема централно място, приготвяйки ястия, които ще внесат празнично настроение в дома ви.

 • 6

  Угощение за тълпата

  +

  Мери Бери дава старт на маратона в Единбург и изненадва бегачите на финала с шоколадови лакомства. Тя също така посещава ботаническата градина, споделяйки рецепти, в които изпъква собствената и продукция.

Рецепти