Описание
Рецепти, приготвени в характерния стил на Мери. Тя борави с прости и достъпни техники и умения, с малко съставки и отличителните си похвати за спестяване на време, толкова лесни за следване.
Рецепти, приготвени в характерния стил на Мери. Тя борави с прости и достъпни техники и умения, с малко съставки и отличителните си похвати за спестяване на време, толкова лесни за следване.
Мери приготвя много любима храна, която включва яйца по флорентински, бавно приготвен агнешки джолан, шоколадов мус с трюфели, а също опитва малко първобитно готвене.
Мери се вдъхновява от посещение в новаторско начално училище в Южен Лондон. Тя приготвя кеджъри, шотландски палачинки, телешки бургери, лимонов крем (силабъб) и салата от пиле, бекон и авокадо.
Мери чества чудесната британска провинция с рецепти, в които се използват продукти от британските ферми и градини. Тя се връща назад във времето и пътува с един от локомотивите на жп линията "Уотъркрест".
Мери вади на показ някои от най-добрите си класически ястия за забавления. Независимо дали става дума за романтична вечеря за двама или за домакинство на голямо пиршество със семейството и приятелите.
Мери се завръща на едно от любимите си места, Порт Айзък на брега на Корнуол. Там тя среща местния готвач Нейтън Аутлоу и заедно изследват някои класически ястия, вдъхновени от живота на открито.
Мери приготвя някои класически ястия, които са били на мода и са демодирани, включително коктейл от скариди, лучена супа, "Банофи" пай, киш от праз и лук, както и "Обядът на орача".
Към Мери Бери се присъединяват някои от най-обичаните телевизионни лица, за да приготвят заедно вкусни коледни ястия.