Описание
Във втория сезон на поредицата, Маркъс Уеринг се задълбочава във фермерската работа, за да разнообрази растенията и животните, които отглежда. Освен това той приготвя невероятни ястия със собствената си продукция.
Във втория сезон на поредицата, Маркъс Уеринг се задълбочава във фермерската работа, за да разнообрази растенията и животните, които отглежда. Освен това той приготвя невероятни ястия със собствената си продукция.
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той научава за различните сортове домати и посреща нови обитатели, за да предпази патиците си от лисиците.
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той пътува до Нют, за да се срещне с експерт по пчеларство и да построи нов дом за прасетата си във фермата.
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Учи се как да отглежда картофи и се отправя към морето, за да улови скумрия, с която да ги съчетае.
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Научава се как да отглежда уасаби и приготвя собствена порция лавандулов сладолед.
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Среща се с агнета, отглеждани в солените блата, научава за отглеждането на необичайни зеленчуци и посещава местно училище.
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той взима пъстърва от близкото рибно стопанство и обособява място, на което да я опуши.
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той се завръща към дивата природа и се учи да опитомява елени, както и да си набавя храна заедно с някои начинаещи готвачи.
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той посещава Малдон, за да научи повече за производството на сол и изгражда своя собствена експериментална леха, за да отглежда ядливи цветя.
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той научава за традиционните породи крави от Съсекс и получава майсторски клас по управление на езерцата за водопой.
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той изпробва изработването на плашила на местния панаир и получава урок по правене на сирене.
Маркъс Уеринг изследва нови възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той събира морски зеленчуци, приготвя опушено масло с чили и посещава ферма за хмел.
Маркъс Уеринг проучва нови начини за разнообразяване на семейството си от селскостопански животни в малкото си стопанство в Източен Съсекс и посещава местен фермер, отглеждащ биологични пилета, за да осинови още две кокошки.
Маркъс Уеринг проучва нови начини за развитие на фермата си в Източен Съсекс и иска да усвои изкуството за правене на колбаси. Засажда и някои зимни зеленчуци.
Маркъс Уоринг изследва нови възможности за своето малко стопанство в Източен Съсекс, като засажда жив плет, с който да подпомогне природата. Учи се да присажда ябълково дърво и усъвършенства риболова на раци.
Маркъс Уеринг изследва нови възможности за своето малко стопанство в Източен Съсекс, като взима прасенца, които ще се присъединят към семейството му от селскостопански животни. Получава и съвети за готвене на открит огън.
Маркъс Уеринг има нови планове за развитие на фермата си в Източен Съсекс, затова посещава майсторски клас по засаждане на жив плет и се опитва да участва в състезание по оране, където постига изненадващи резултати.
Маркъс Уеринг изследва нови възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той открива тайната за производство на страхотен сайдер и посещава пермакултурна градина.
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той се присъединява към Стюарт на търг за овце и научава всичко за отглеждането на тикви.
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той посещава ферма за кози, а по-късно кани няколко стажанти готвачи да усвоят изкуството на готвенето върху огън.
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той консервира последната си реколта от лятото, за да може да й се наслади през зимата и организира парти.