Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

Следващо излъчване

  1. Понеделник 15 април от 12:00

    Домати (Е01 - Сезон 02)

  2. Понеделник 15 април от 12:30

    Пчеларство (Е02 - Сезон 02)

  3. Понеделник 15 април от 19:00

    Домати (Е01 - Сезон 02)

Описание

Във втория сезон на поредицата, Маркъс Уеринг се задълбочава във фермерската работа, за да разнообрази растенията и животните, които отглежда. Освен това той приготвя невероятни ястия със собствената си продукция.

Епизоди

  • 1

    Домати

    +

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той научава за различните сортове домати и посреща нови обитатели, за да предпази патиците си от лисиците.

    Следващо излъчване
    Понеделник 15 април от 12:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Понеделник 15 април от 19:00
    По 24Kitchen
  • 2

    Пчеларство

    +

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той пътува до Нют, за да се срещне с експерт по пчеларство и да построи нов дом за прасетата си във фермата.

    Следващо излъчване
    Понеделник 15 април от 12:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Понеделник 15 април от 19:30
    По 24Kitchen
  • 3

    Скромните картофи

    +

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Учи се как да отглежда картофи и се отправя към морето, за да улови скумрия, с която да ги съчетае.

    Следващо излъчване
    Вторник 16 април от 12:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Вторник 16 април от 19:00
    По 24Kitchen
  • 4

    Растението уасаби

    +

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Научава се как да отглежда уасаби и приготвя собствена порция лавандулов сладолед.

    Следващо излъчване
    Вторник 16 април от 12:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Вторник 16 април от 19:30
    По 24Kitchen
  • 5

    Овце порода "Ромни Марш"

    +

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Среща се с агнета, отглеждани в солените блата, научава за отглеждането на необичайни зеленчуци и посещава местно училище.

    Следващо излъчване
    Сряда 17 април от 12:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Сряда 17 април от 19:00
    По 24Kitchen
  • 6

    Пушена пъстърва

    +

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той взима пъстърва от близкото рибно стопанство и обособява място, на което да я опуши.

    Следващо излъчване
    Сряда 17 април от 12:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Сряда 17 април от 19:30
    По 24Kitchen
  • 7

    Еленско

    +

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той се завръща към дивата природа и се учи да опитомява елени, както и да си набавя храна заедно с някои начинаещи готвачи.

    Следващо излъчване
    Четвъртък 18 април от 12:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Четвъртък 18 април от 19:00
    По 24Kitchen
  • 8

    Морска сол

    +

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той посещава Малдон, за да научи повече за производството на сол и изгражда своя собствена експериментална леха, за да отглежда ядливи цветя.

    Следващо излъчване
    Четвъртък 18 април от 12:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Четвъртък 18 април от 19:30
    По 24Kitchen
  • 9

    Съсекско говеждо

    +

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той научава за традиционните породи крави от Съсекс и получава майсторски клас по управление на езерцата за водопой.

    Следващо излъчване
    Петък 19 април от 12:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък 19 април от 19:00
    По 24Kitchen
  • 10

    Плашила

    +

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той изпробва изработването на плашила на местния панаир и получава урок по правене на сирене.

    Следващо излъчване
    Петък 19 април от 12:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък 19 април от 19:30
    По 24Kitchen
  • 11

    Морски зеленчуци и хмел

    +

    Маркъс Уеринг изследва нови възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той събира морски зеленчуци, приготвя опушено масло с чили и посещава ферма за хмел.

    Следващо излъчване
    Понеделник 22 април от 12:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Понеделник 22 април от 19:00
    По 24Kitchen
  • 12

    Спасяване на пилета и жътва на пшеница

    +

    Маркъс Уеринг проучва нови начини за разнообразяване на семейството си от селскостопански животни в малкото си стопанство в Източен Съсекс и посещава местен фермер, отглеждащ биологични пилета, за да осинови още две кокошки.

    Следващо излъчване
    Понеделник 22 април от 12:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Понеделник 22 април от 19:30
    По 24Kitchen
  • 13

    Колбаси и търсене на трюфели

    +

    Маркъс Уеринг проучва нови начини за развитие на фермата си в Източен Съсекс и иска да усвои изкуството за правене на колбаси. Засажда и някои зимни зеленчуци.

    Следващо излъчване
    Вторник 23 април от 12:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Вторник 23 април от 19:00
    По 24Kitchen
  • 14

    Ловене на раци и пресаждане на фиданки

    +

    Маркъс Уоринг изследва нови възможности за своето малко стопанство в Източен Съсекс, като засажда жив плет, с който да подпомогне природата. Учи се да присажда ябълково дърво и усъвършенства риболова на раци.

    Следващо излъчване
    Вторник 23 април от 12:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Вторник 23 април от 19:30
    По 24Kitchen
  • 15

    10 прасенца и изпитани рецепти за скара

    +

    Маркъс Уеринг изследва нови възможности за своето малко стопанство в Източен Съсекс, като взима прасенца, които ще се присъединят към семейството му от селскостопански животни. Получава и съвети за готвене на открит огън.

    Следващо излъчване
    Сряда 24 април от 12:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Сряда 24 април от 19:00
    По 24Kitchen
  • 16

    Засаждане на жив плет и работа с плуг

    +

    Маркъс Уеринг има нови планове за развитие на фермата си в Източен Съсекс, затова посещава майсторски клас по засаждане на жив плет и се опитва да участва в състезание по оране, където постига изненадващи резултати.

    Следващо излъчване
    Сряда 24 април от 12:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Сряда 24 април от 19:30
    По 24Kitchen
  • 17

    Ябълков сайдер и горско земеделие

    +

    Маркъс Уеринг изследва нови възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той открива тайната за производство на страхотен сайдер и посещава пермакултурна градина.

    Следващо излъчване
    Четвъртък 25 април от 12:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Четвъртък 25 април от 19:00
    По 24Kitchen
  • 18

    На борсата за добитък и тикви

    +

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той се присъединява към Стюарт на търг за овце и научава всичко за отглеждането на тикви.

    Следващо излъчване
    Четвъртък 25 април от 12:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Четвъртък 25 април от 19:30
    По 24Kitchen
  • 19

    Кози и справяне с излишъка от ябълки

    +

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той посещава ферма за кози, а по-късно кани няколко стажанти готвачи да усвоят изкуството на готвенето върху огън.

    Следващо излъчване
    Петък 26 април от 12:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък 26 април от 19:00
    По 24Kitchen
  • 20

    Консервиране на лятната продукция и отглеждане на кози край морето

    +

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той консервира последната си реколта от лятото, за да може да й се наслади през зимата и организира парти.

    Следващо излъчване
    Петък 26 април от 12:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък 26 април от 19:30
    По 24Kitchen