Спагети с маринована риба и сицилиански цитрусов дресинг

04:50

Следващо излъчване

  1. Събота 25 март от 16:00

    Маслини (Е06 - Сезон 02)

  2. Събота 25 март от 16:30

    Горгонзола (Е07 - Сезон 02)

  3. Неделя 26 март от 01:50

    Маслини (Е06 - Сезон 02)

Описание

Вторият сезон на „Ключовата съставка на Лука“ е още една интересна поредица, в която готвачът Лука Чиано навлиза както в класическата, така и в съвременната италианска кухня, така че зрителите да почувстват истинската италианска любов в чинията.

Клипове

Епизоди

  • 1

    Чесън

    +

    Лука Чиано се завръща в кухнята с акцент върху една от най-често срещаните ключови съставки в италианската кухня - чесъна. От кростини през паста до деликатно ястие с треска - чесънът подобрява вкуса на всяка рецепта.

  • 2

    Просеко

    +

  • 3

    Босилек

    +

    В днешния епизод Лука Чиано се завръща с друга важна ключова съставка - босилек. Лука представя своята рецепта за песто от босилек, което се превръща в основата на вкусна паста с босилек.

  • 4

    Биволско сирене

    +

    Днешният епизод е невероятно пътешествие в света на сирената, фокусирано върху ключовата съставка биволско сирене. От леки закуски до основни ястия и десерти - в този вкусен епизод има по нещо за всеки.

  • 5

    Салуми

    +

    Салуми е типичен продукт от италианската кухня и Лука представя три от любимите си рецепти с него - панчета, прошуто котто и гуанчиале в три епични италиански ястия.

  • 6

    Маслини

    +

    В днешния епизод Лука съставя селекция от някои от най-добрите маслини, които да покаже в своите рецепти. Менюто включва превъзходна паста с маслини, пухкава домашно приготвена фокача с маслини, а за перфектната закуска - пълнените маслини на Лука.

    Следващо излъчване
    Събота 25 март от 16:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Неделя 26 март от 01:50
    По 24Kitchen
  • 7

    Горгонзола

    +

    Денят на горгонзолата в кухнята на Лука Чиано. Днес той предлага елегантни италиански ястия като смокини с горгонзола, мини полентин и изискано ястие с ньоки, достойно за всеки добър ресторант.

    Следващо излъчване
    Събота 25 март от 16:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Неделя 26 март от 02:20
    По 24Kitchen

Рецепти