Спагети с маринована риба и сицилиански цитрусов дресинг

04:50

Следващо излъчване

 1. Събота 25 март от 16:00

  Маслини (Е06 - Сезон 02)

 2. Събота 25 март от 16:30

  Горгонзола (Е07 - Сезон 02)

 3. Неделя 26 март от 01:50

  Маслини (Е06 - Сезон 02)

Описание

Вторият сезон на „Ключовата съставка на Лука“ е още една интересна поредица, в която готвачът Лука Чиано навлиза както в класическата, така и в съвременната италианска кухня, така че зрителите да почувстват истинската италианска любов в чинията.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Чесън

  +

  Лука Чиано се завръща в кухнята с акцент върху една от най-често срещаните ключови съставки в италианската кухня - чесъна. От кростини през паста до деликатно ястие с треска - чесънът подобрява вкуса на всяка рецепта.

 • 2

  Просеко

  +

 • 3

  Босилек

  +

  В днешния епизод Лука Чиано се завръща с друга важна ключова съставка - босилек. Лука представя своята рецепта за песто от босилек, което се превръща в основата на вкусна паста с босилек.

 • 4

  Биволско сирене

  +

  Днешният епизод е невероятно пътешествие в света на сирената, фокусирано върху ключовата съставка биволско сирене. От леки закуски до основни ястия и десерти - в този вкусен епизод има по нещо за всеки.

 • 5

  Салуми

  +

  Салуми е типичен продукт от италианската кухня и Лука представя три от любимите си рецепти с него - панчета, прошуто котто и гуанчиале в три епични италиански ястия.

 • 6

  Маслини

  +

  В днешния епизод Лука съставя селекция от някои от най-добрите маслини, които да покаже в своите рецепти. Менюто включва превъзходна паста с маслини, пухкава домашно приготвена фокача с маслини, а за перфектната закуска - пълнените маслини на Лука.

  Следващо излъчване
  Събота 25 март от 16:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Неделя 26 март от 01:50
  По 24Kitchen
 • 7

  Горгонзола

  +

  Денят на горгонзолата в кухнята на Лука Чиано. Днес той предлага елегантни италиански ястия като смокини с горгонзола, мини полентин и изискано ястие с ньоки, достойно за всеки добър ресторант.

  Следващо излъчване
  Събота 25 март от 16:30
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Неделя 26 март от 02:20
  По 24Kitchen

Рецепти