Описание
В продължение на шест епизода, Рейчъл приготвя всевъзможни вкусотии, от семпла вечеря до изкушаващи сложни сладкиши и красиви гурме ястия в малкия си парижки апартамент.
В продължение на шест епизода, Рейчъл приготвя всевъзможни вкусотии, от семпла вечеря до изкушаващи сложни сладкиши и красиви гурме ястия в малкия си парижки апартамент.
В тази омагьосващ първи епизод Рейчъл приготвя уникалния си крок мадам крок, няколко чудесни мадлени, пазарува в мароканската част на най-стария пазар на храни в столицата и изследва покривите на града за меда на парижките пчели.
В този апетитен епизод Рейчъл прави багети с парижки пекар, готви своя версия на бьоф бургиньон и създава неустоим шоколадов сладкиш със солен карамел.
В този вкусен епизод Рейчъл прави своя версия на френското касуле, като го превръща в супа, и пече разкошна, но необичайна торта от шамфъстък и козе сирене. Пътува до прочут парижки магазин за сирене и най-големия пазар за храни на едро.
В този апетитен епизод Рейчъл приготвя лепкаво пиле с нежна глазура от лавандула и лимон. Показва и сладкарските си умения с целувчени тарталетки с грейпфрут и пипер. Като истинска парижанка пътува до морския град Трувил.
Родената в Кройдън готвачка и писателка Рейчъл Ку показва как се развихря въображението й с кухнята на Париж.
В този епизод поднася класически киш лорен с богата плънка. Отдавна си мечтае и да приготви палачинки с парижки уличен продавач. Посещава и виетнамски ресторант за най-новите тенденции в азиатската храна.