Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Кения: Кулинарно приключение

Какво знаете за африканската кухня и колко е известна тя в Европа?

Предлагаме ви да станете част от едно екзотично пътуване в Кения с водещия Киран Джетуа.

Кения ни разкрива едни по-нетрадиционни и малко известни гастрономични удоволствия.

Водещият на поредицата е майстор-готвач, родом от Кения, но изучавал кулинарното изкуство в множество страни по света. След натрупания опит в международни води, Киран се завръща в родината си Кения.

Кения никога не се е славела със своята кухня, но въпреки това има множество невероятно свежи, екологично чисти продукти, които все още се отглеждат и берат по традиционен начин. В предаването Киран кръстосва Кения надлъж и нашир, за да открие редки и високо ценени продукти и така среща хора от различни племена и разкрива пейзажи от върховете на планина Кения до архипелага Ламу.

„Кения: Кулинарно приключение“ се съсредоточава върху невероятните продукти, които Киран открива в „килера на Кения“. В края на всеки епизод водещият представя на място как тези продукти могат да бъдат съчетани, за да се получи прекрасно и оригинално ястие.


Най-нови рецепти